Frich's Oppdal
Frich's Oppdal

Frich's Oppdal

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Frich´s Oppdal

Frich´s Oppdal, eller også kalt Oppdalsporten ligger ca 1 mil nord for Oppdal sentrum. Frich´s Oppdal er et et naturlig førstevalg for veifarende på E6. Her finner du en tradisjonsrik veikro, overnatting, møterom og praktiske funksjoner samlet på et og samme sted med flere opplevelser i umiddelbar nærhet.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Eksklusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Oppdal
Kampanje
Overnatting

Book direkte og få 15 prosent

Vinterkampanje. Book overnatting på en av våre hoteller og få 15% rabatt. Overnatting inkluderer frokost.
Book nå
Bedrift
Bedrift

Opphold under prosjektarbeid

Trenger du eller dine ansatte overnatting for en lengre periode i forbindelse med for eksempel prosjekter? Vi har lang erfaring med fleksible og skreddersydde løsninger på flere hoteller i Innlandet og Trøndelag.
Book nå
Om oss

Frich's Oppdal

Det er gode grunner til at Frich’s i Oppdal blir kalt Oppdalsporten blant lokale og veifarende. For når du er her, har du nådd porten til noen av Norges flotteste naturopplevelser.

Hotellet og restauranten kan minne om en gammel Norsk tradisjonsrik hytte, med gress på taket og treinnvetar. Her er det koselig å stoppe for å få en matbit eller middag, men også for å få en god natts søvn. Et naturlig stopp for de fleste som reiser rundt i oppdal eller skal til Trondheim eller Oslo.

Herfra er det kun 12 km til Oppdal sentrum, 10 km til skianlegg, og golfarena. Oppdalsporten tilbyr også drivstoff og har ladestasjon.

Frich's Oppdal

Åpningstider

Man-fre: 09.00 - 20.00
Lør: 10.00 - 20.00
Søn: 10.00 - 20.00

Kontakt
Trondheimsvegen 1220, Fagerhaug, Oppdal 7340+47 72 40 06 40oppdalsporten@frich.no