Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes
Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes

Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes

gode priser på FRICH.NO
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Frich´s Ekspress Hotel Åndalsnes

Frich´s Ekspress Hotel Åndalsnes er et ubemannet hotell med 19 rom, sentralt på Åndalsnes. Hotellet var nytt 2020 og alle rom er moderne og komfortable, med TV, WiFi, safe, skrivebord og stol, delikat bad og behagelige senger fra Wonderland på Åndalsnes.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Ekslusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Åndalsnes
Sommerkampanje

20% rabatt på årets sommerferie

Spar 20% på din sommerferie! Nyt en avslappende pause med 20% rabatt på opphold på to netter eller mer hos alle Frich's Hoteller fra 16. juni til 31. juli. Med vår fleksible 48-timers fri kansellering, er det ingen grunn til å vente.
Book nå
Bedrift
overnatting

Opphold under prosjektarbeid

Trenger du eller dine ansatte overnatting for en lengre periode i forbindelse med for eksempel prosjekter? Vi har lang erfaring med fleksible og skreddersydde løsninger på flere hoteller i Innlandet og Trøndelag.
Book nå

Om oss

Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes

Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes er et ubemannet hotell med 19 rom, sentralt på Åndalsnes. Hotellet var nytt i 2020 og alle rom er moderne og komfortable, med TV, WiFi, safe, skrivebord og stol, delikat bad og behagelige senger.

I hjertet av Romsdalen, omringet av Norges mest dramatiske fjell og dype daler, ligger Åndalsnes – en by som er en ekte perle for de som liker flott natur. Byen, som har tjent seg kallenavnet Tindehovedstaden, byr på spektakulære naturopplevelser og aktiviteter for enhver smak og ferdighetsnivå.

Romsdalseggen - En av verdens vakreste fjellturer En tur til Åndalsnes ville ikke være komplett uten å vandre langs Romsdalseggen. Denne turen er kjent verden over for sine åndeløse utsikter og utrolige landskap. Fra Romsdalseggen kan du se ned på den ikoniske Trollveggen, omringet av kjente fjell som skaper en av Norges mest imponerende panoramautsikter.

Hotellet har ulike romtyper fra enkeltrom til 4-sengsrom med en dobbeltseng og skapseng med 90 cm madrass hvor det er plass til voksne. Rommene er romslige og er fra 12-14 kvm. Alle rom med plass til to personer eller mer har hel dobbeltseng. Det er 2 handikaptilpassede rom på hotellet, velg dette som romtype om du har behov for dette. I hotellets moderne lounge kan du ta deg en kaffe, slappe av, være sosial, lese bok og spille brettspill.

Frich's Express Hotel er i 3. etasje på Alti Rauma, et kjøpesenter med mange butikker, spisesteder og stor gratis parkering. På parkeringen er det også EL-billadere fra flere tilbydere.

Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes

Åpningstider

Alltid åpent

Kontakt
Raumabredda 2-6, Åndalsnes 6300+47 48 11 02 00andalsnes@frich.no
Org nr: 931 014 390
IBAN: NO2220853220664
SWIFT: SPTRNO22