Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes
Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes

Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Frich´s Ekspress Hotel Åndalsnes

Frich´s Ekspress Hotel Åndalsnes er et ubemannet hotell med 19 rom, sentralt på Åndalsnes. Hotellet var nytt 2020 og alle rom er moderne og komfortable, med TV, WiFi, safe, skrivebord og stol, delikat bad og behagelige senger fra Wonderland på Åndalsnes.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Ekslusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Åndalsnes
Opplevelse
Overnatting og god mat

Vinter hos Frich´s

Vinteren i Norge er noe av det aller vakreste som finnes. Frich's ønsker å invitere deg til å utforske denne fantastiske årstiden hos våre flotte steder.
Book nå
Bedrift
Bedrift

Opphold under prosjektarbeid

Trenger du eller dine ansatte overnatting for en lengre periode i forbindelse med for eksempel prosjekter? Vi har lang erfaring med fleksible og skreddersydde løsninger på flere hoteller i Innlandet og Trøndelag.
Book nå

Om oss

Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes

Frich´s Express Hotel, Åndalsnes er et ubemannet hotell med 19 rom, sentralt på Åndalsnes. Hotellet var nytt 2020 og alle rom er moderne og komfortable, med TV, WiFi, safe, skrivebord og stol, delikat bad og behagelige senger fra Wonderland på Åndalsnes.

Hotellet har ulike romtyper fra enkeltrom til 4 sengsrom med en dobbeltseng og skapseng med 90 cm madrass hvor det er plass til voksne. Rommene er romslige og er fra 12-14 kvm Alle rom med plass til to personer eller mer har hel dobbeltseng. Det er 2 handicap tilpassede rom på hotellet, velg dette som romtype om du har behov for dette.

I hotellets moderne lounge kan du ta deg en kaffe, slappe av, være sosial, lese bok og spille brettspill.

Åndalsnes med by, fjord, natur spektakulære fjell, og Trollheimen er utenfor hotelldøren. Frich´s Express Hotel er i 3 etasje på Alti Rauma, et kjøpesenter med mange butikker, spisested og stor gratis parkering. På parkeringen er det også EL billadere fra flere tilbydere.

Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes

Åpningstider

Alltid åpent

Kontakt
Raumabredda 2-6, Åndalsnes 6300andalsnes@frich.no