Ledige stillinger

Spennende muligheter hos Frich's

Vi overtar driften på Ilsetra Hotel, og trenger flere nye kollegaer!

Vi søker servitører, resepsjonister, barkeepere og renholdere

Les mer

Fra 03. oktober 2022 vil Frich´s overta driften av Ilsetra Hotel.
Ilsetra Hotell ligger i Hafjell og nydelig fjellutsikt over Øyer og Hafjell.

Ilsetra er bygget på tuftene av en gammel seter fra 1600-tallet, og består av flere bygninger som danner et eget tun. Vi har brukt tømmer, skifer og klebersten, og har innredet med en kombinasjon av antikviteter og moderne møbler. Dette gir Ilsetra en helt egen atmosfære - sporty og moderne, blandet med god, norsk tradisjon. Ilsetra Hotel er den del av Frich´s kjeden som har hoteller og spisesteder i Innlandet og Trøndelag. Kjeden omsetter overnatting, aktiviteter, mat og drikke for ca. 150 mill. kroner og sysselsetter mer enn 300 kompetente
service-medarbeidere.

Er du arbeidssom, engasjert og blid? Da er du den rette for oss. Frich´s kan tilby ryddige arbeidsforhold, og et ungt og hyggelig arbeidsmiljø.  

Vi søker etter servitører, resepsjonister, barkeepere og renholdere.


Vi har flere ledige stillinger både heltid, deltid og helg. Med mulighet for fast stilling.

Vi oppfordrer studenter som ønsker en ekstrajobb til å søke.  

Du er:

  • Blid, arbeidsom og engasjert person som liker å ta ansvar.
  • Du er serviceinnstilt og alltid setter gjesten først - hver dag.
  • Positiv holdning til medarbeidere og gjester.
  • Søkere med erfaring fra liknende arbeid blir foretrukket, men full opplæring vil bli gitt.
  • Aktivt bidrar til ett positivt og godt arbeidsmiljø.
  • Gode og tydelige kommunikasjonsevner, må beherske norsk muntlig. 

Vi kan tilby:

  • En utfordrende og spennende jobb
  • Ungt og hyggelig arbeidsmiljø
  • God opplæring og muligheter for videreutvikling
  • Tarifflønn 
  • Jobb i et spennende arbeidsmiljø under utvikling

For mer informasjon om stillingen, kontakt Sofie Kvaale på tlf: 952 18 225 eller send e-post til sofie@frich.no

Kort søknad sendes til sofie@frich.no
Søknadsfrist: Snarest

Vil du være med på vinnerlaget til Wood Hotell?

Vi søker Sous Chef

Les mer

Wood Hotel by Frich's, ligger i verdens høyeste trebygning, ved bredden av Mjøsa og medE6 på den andre siden. Mjøstårnet er en innovasjon i verdensklasse, der tradisjonellematerialer møter ny teknologi. Bygget høster stor nasjonal og internasjonaloppmerksomhet. Har du en matfilosofi, er faglig dyktig og opptatt av å bruke lokale råvarer, erkvalitetsbevisst, har stort engasjement, liker å utvikle nye matkonsepter og er stolt overfaget ditt?
Da er du den rette for oss!

Vi søker en Sous Chef som sammen med vår kjøkkensjef er ansvarlig for drift en ogkvaliteten på kjøkkenets produksjon.

 

Du er:

  • Faglig dyktig
  • Glad i å utvikle nye matkonsepter
  • Interessert i lokale råvarer
  • Engasjert i faget
  • Selvstendig, fleksibel og har god arbeidskapasitet
  • Opptatt av god kvalitet og vil gi gjestene en matopplevelse
  • Utadvendt og serviceinnstilt
  • Fokusert på motivasjon og flink til å engasjere andre

Du har:

  • Fagbrev eller minst 2 års erfaring i kokkeyrket
  • Erfaring med à la carte er ønskelig
  • God råvareøkonomisk forståelse
  • Ansvar for kvalitetssikring av daglig drift
  • Medansvar for ledelse og utvikling av kjøkkenteamet
  • Erfaring med å utvikle menyer, varekontroll og varetelling

Vi kan tilby:

  • En utfordrende og spennende jobb
  • God opplæring og muligheter for videreutvikling
  • Konkurransedyktig lønn
  • Jobb i et spennende produkt under utvikling

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Linda Bye Kristiansen på tlf: 48 110 200.
Søknad sendes til linda@frich.no snarest. Søknader behandles fortløpende.

VIL DU VÆRE MED PÅ VINNERLAGET TIL FRICH´S OPPDAL?

Vi søker kjøkkensjef

Les mer

Hva stillingen innebærer:

  • Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet
  • Ansvar for menyutvikling
  • Ansvar for kvalitetskontroll og hygiene, og drive kjøkkenet i henhold til relevant lovverk og interne retningslinjer
  • Personalansvar for kjøkkenpersonalet
  • Opprettholde høy kvalitet og høyt servicenivå for dine medarbeidere og gjester
  • Være imøtekommende, åpen og fleksibel ovenfor gjestene
  • Budsjett og resultatansvar for kjøkkenet
  • Diverse administrative oppgaver

Hva vektlegger vi?

  • Søkere med erfaring fra liknende arbeid blir foretrukket, men full opplæring vil bli gitt
  • Høy mat kompetanse
  • Personalansvar. Motivere og evne å få medarbeiderne med seg
  • God på dialog og internkommunikasjon
  • Er strukturert og organisert
  • En person som ønsker å være restauranten sitt ansikt utad
  • Økonomisk forståelse
  • Er en lagspiller

Vi kan tilby:

  • En spennende stilling med stort ansvar
  • En selvstendig og variert arbeidsdag
  • God opplæring og utvikling innenfor Frich's systemer og nettverk
  • Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement

Søknadsfrist: snarest

For mer informasjon om stillingen, kontakt Marte Teksum på tlf: 94 20 37 43.
Søknad sendes til: marte@frich.no