Vil du være med å bygge team, gjennomføre arrangementer og øke bunnlinjen på vår kafe, catering og restaurantdrift? Da er denne rollen perfekt for deg.
Frich’s Spiseri Maihaugen ser nå etter to driftige avdelingsledere til våre lokasjoner på Maihaugen og kunstkafeen på Lillehammer. Ønsket oppstart er fortløpende.
Dine ansvarsområder/arbeidsoppgaver vil blant annet være:
Hvem ser vi etter?
Du har evne til å inspirere teamet ditt og går alltid frem som et godt eksempel. Du har gjerne erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, med gode resultater å vise til. Du har ambisjoner om å utvikle deg som leder. Det er ønskelig at du har erfaring fra bookingsystemet Hot soft eller andre PMS-systemer, og kan forstå og løse oppgaver effektivt. Stillingen krever at du er selvstendig, men også liker å jobbe i et stort team. Det er positivt om du er strukturert og liker å forholde deg til langsiktig planlegging og rutiner. Høysesongen hos oss er hektisk så du må trives med mange baller i luften samtidig. Det er et krav at du snakker (skriver) både norsk og engelsk flytende.
Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Dette er en stor mulighet for deg som har lidenskap og drivkraft for norsk restaurant – og reiseliv, og vil være med på styrke vår posisjon som distriktets ultimate valg av komplett opplevelse. Du vil få muligheten til å sette ditt preg på både team, kvalitet, konsept og resultat!
Lønn etter avtale.
Er du sulten på å være med på denne reisen? Ikke nøl med å søk, vi ser frem til å ta en prat med deg.
Frich’s søker deg – eller dere – som drømmer om å gjøre en forskjell, og som motiveres av tanken på å lede et sted hvor fortid møter fremtid. Dale-Gudbrands Gard er mer enn et hotell – det er en historisk møteplass, et samlingspunkt og en perle i det norske kulturlandskapet. Nå ser vi etter en daglig leder som kan forvalte stedets tradisjoner, og samtidig videreutvikle det med nye ideer og ekte drivkraft.
Her får du muligheten til å lede og forme en unik destinasjon – med stort potensial innen overnatting, kurs og konferanse, selskaper og restaurantdrift.
Dette vil du få ansvar for:
Hvem ser vi etter?
Vi tror du – eller dere – har:
Hva kan vi tilby deg?
Kjenner du at dette vekker noe i deg?
Er du klar for å skape ekte opplevelser i historiske omgivelser – og drive et sted hvor både folk og fortellinger får leve videre?
Da vil vi gjerne høre fra deg.
Som vår nye F&B Manager vil du være hjertet i matopplevelsene på Ilsetra Hotel. Du får ansvar for å lede kjøkken- og servitørteamet, utvikle menyer og sikre høy kvalitet i både service og mattilbud.
Om oss
Frich’s er mer enn et sted å bo og spise – vi skaper gode opplevelser med god mat, gjestfrihet og lokal tilhørighet. Ilsetra Hotel ligger høyt oppe i Hafjell med fantastisk utsikt og et mangfold av aktiviteter. Vi ønsker å gi våre gjester en helhetlig opplevelse – fra unike omgivelser til smakfulle måltider laget med bærekraftige råvarer.
Arbeidsoppgaver
Kvalifikasjoner
Vi tilbyr
Arbeidsoppgaver
Kvalifikasjoner
Vi tilbyr
Frich’s Hotel Hamar ser etter deg som har lyst på en sommerjobb i et trivelig og profesjonelt miljø! Vi trenger flinke folk til flere avdelinger – både på kjøkkenet, i restauranten, resepsjonen og på renhold.
Hos oss får du verdifull erfaring, hyggelige kolleger og en variert arbeidsdag i et hotell i vekst. Hotellet ligger like utenfor Hamar sentrum og er en del av Frich’s – en fremtreden og veletablert kjede innen hotell- og restaurantbransjen.
Vi søker sommervikarer til følgende avdelinger:
Restaurant og servering
Er du serviceinnstilt, effektiv og glad i mennesker? Som servitør hos oss får du ta del i både hverdag og selskap – med fokus på kvalitet, vertskap og tempo. Erfaring er en fordel, men ikke et krav. Det viktigste er at du er lærevillig og byr på deg selv.
Renhold
Trives du med fysisk arbeid og liker å se resultater av det du gjør? Hos oss får du en viktig rolle i å skape gode opplevelser for gjestene gjennom rene og innbydende rom og fellesområder.
Resepsjon
Er du blid, strukturert og god med folk? I resepsjonen møter du gjestene først – og sist. Du vil jobbe med innsjekk, informasjon og bidra til en smidig og hyggelig opplevelse for alle som besøker oss.
Kjøkken
På kjøkkenet ser vi etter deg som kanskje går kokkefaget eller har interesse for matlaging, og som ønsker praktisk erfaring i et profesjonelt miljø. Her får du jobbe med dyktige fagfolk og bidra til gode matopplevelser for våre gjester.
Vi ser etter deg som:
Vi tilbyr:
Søknadsfrist: Snarest
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Interessert i å jobbe med oss? Hos Frich’s søker vi alltid etter dedikerte og lidenskapelige individer som ønsker å bidra til våre unike gjesteopplevelser. Vi inviterer deg til å sende en åpen søknad. Enten du har erfaring fra hotell- og restaurantbransjen eller er ny i feltet, kan du finne din plass i vårt team. Bli med oss og vær en del av Frich’s spennende fremtid!