Ledige stillinger

Spennende muligheter hos Frich's

Bli en del av Frich’s Team!

Åpen søknad

Les mer

Interessert i å jobbe med oss? Hos Frich’s søker vi alltid etter dedikerte og lidenskapelige individer som ønsker å bidra til våre unike gjesteopplevelser. Vi inviterer deg til å sende en åpen søknad. Enten du har erfaring fra hotell- og restaurantbransjen eller er ny i feltet, kan du finne din plass i vårt team. Bli med oss og vær en del av Frich’s spennende fremtid!

Send en åpen søknad nå

Bli en del av teamet på Frich's Dombås

Servicemedarbeider (80% fast stilling) på Frich´s Dombås

Les mer

Servicemedarbeider (80% fast stilling) på Frich´s Dombås
 
Om Frich´s Dombås:
Bli en del av teamet på Frich's Dombås, et tradisjonsrikt spiseri fra 1942, beliggende ved et viktig veikryss langs E6. Vår unike kombinasjon av sjarmerende atmosfære og moderne fasiliteter tilbyr en perfekt blanding for våre gjester.
 
Din rolle:
Som servicemedarbeider på Frich´s Dombås vil du spille en nøkkelrolle i å skape en hyggelig og innbydende atmosfære for våre gjester. Hovedfokus vil være på betjening av kasse/disk og å holde spisestedet rent og ryddig.
 
Du er:
 
·      Blid, arbeidsom og engasjert, og liker å ta ansvar.
·      Svært serviceinnstilt, setter alltid gjesten først.
·      Positiv både overfor medarbeidere og gjester.
·      Erfaring fra liknende arbeid er foretrukket, men full opplæring vil bli gitt.
·      Bidrar aktivt til et positivt og godt arbeidsmiljø.
·      Gode og tydelige kommunikasjonsevner, må beherske norsk muntlig.
 
Arbeidsoppgavene dine vil inkludere:
 
• Betjening av kasse og disk.
• Rydde og holde spisestedet rent og innbydende.
 
Vi kan tilby:
 
• 80% fast stilling i en utfordrende og spennende jobb.
• God opplæring og muligheter for videreutvikling.
• Behjelpelig med bosted.
• Tarifflønn.
• Arbeid i et spennende og stadig utviklende arbeidsmiljø.
 
Er du den blide og engasjerte personen vi leter etter? Send oss din søknad – vi ser frem til å høre fra deg!
 
Oppstart i løpet av mars / april 2024.
Søknadsfrist 15/2 – 24.

Send søknad her
 

Bli en del av historien på Kongsvold Fjeldstue

Vertinne / Vert på Kongsvold Fjeldstue sommeren 2024

Les mer

Om Kongsvold Fjeldstue:
Bli en del av historien på Kongsvold Fjeldstue, et unikt hotell beliggende ved foten av Dovrefjell Nasjonalpark, 900 meter over havet. Vår fjeldstue består av over 20 velholdte bygninger som strekker seg tilbake til 1720, og tilbyr 32 rom, moderne fasiliteter, en restaurant med plass til 70 gjester, samt en hyggelig og intim kro med bakst og enkle middager. Et historisk sted som har vært benyttet av så vell kongelige som fjellfarende pilgrimmer.
 
Din rolle:
Som vertinne/vert på Kongsvold Fjeldstue vil du være ansiktet utad og en nøkkelperson i å skape en varm og innbydende atmosfære for våre gjester.
 
Arbeidsoppgavene dine vil inkludere:
 
·      Servering i vår restaurant, hvor du vil sørge for en hyggelig spiseopplevelse for gjestene.
·      Effektiv drift av resepsjonen.
·      Ansvar for å legge inn bestillinger og oppfølgning av grupper/selskap.
·      Være en mellomleder og tilrettelegger for team Kongsvold
·      Avklare og sørge for en glidende overgang hver uke mellom deg og din kollega i vertskapsrollen.
·      Bidra til et trivelig arbeidsmiljø.
·      Holde et overblikk over byggene inne og ute, og hva som må gjøres av smått og stort.
·      Koordinere mot kjøkkenet daglig, både ved oppdateringer av selskaper/grupper, og daglig service.
 
Kvalifikasjoner:
 
·      Erfaring fra hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen. Evt. annen relevant erfaring.
·      Evnen til å lede og motivere et team.
·      Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.
·      Evne til å skape et trivelig og innbydende arbeidsmiljø.
·      Personlig egnethet vil bli vektlagt i stor grad.
 
Hva vi tilbyr:
 
·      En unik og historisk arbeidsplass.
·      Konkurransedyktige betingelser.
·      Muligheten til å jobbe i et dedikert og profesjonelt team.
·      En beliggenhet nær fantastiske naturopplevelser, inkludert moskusturer og stier på Pilgrimsleden.

 

 
Bli en del av Kongsvold Fjeldstues rike historie og moderne komfort. Vi ser frem til din søknad og ønsker deg velkommen til vårt team!

 

Send søknad her

 

Bli en del av teamet ved Kongsvold Fjeldstue

Kjøkkensjef på Kongsvold Fjeldstue

Les mer

Om Kongsvold Fjeldstue:
Bli en del av teamet ved Kongsvold Fjeldstue, et sjarmerende og historisk hotell ved foten av Dovrefjell Nasjonalpark. Med over 20 velholdte bygninger som dateres tilbake til 1720, tilbyr Kongsvold Fjeldstue 32 rom, moderne fasiliteter, og en restaurant med plass til 70 gjester, samt en hyggelig og intim kro med bakst og enkle middager. Vi fokuserer på gode råvarer og utsøkte mat- og drikkeopplevelser.

I tillegg til Kongsvold omfatter stillingen faglig ansvar for oppfølgning av flere av våre enheter. Særskilt Basecamp Frich´s Hjerkinnhus i sommer halvåret. Dette innebærer: oppfølgning og opplæring av kokker/lærlinger, implementere rutiner, kvalitetssikre og utvikle menyer for kjeden, IK-Mat, varetellinger og innkjøp. Samt bistå under arrangementer ved behov. Dette utgjør ca. 40% av stillingen i snitt gjennom året.
 
Din rolle:
Vi søker en kjøkkensjef med genuin interesse for mat og som jobber strukturert og nøyaktig. Du vil lede kjøkkenet på en profesjonell måte, bidra til menyutvikling, og sikre effektiv kjøkkenøkonomi.
 
Ansvarsoppgaver:
 
• Lede kjøkkenet på en profesjonell måte.
• Ansvarlig for menyutvikling, rutiner og innføring av disse.
• Kjøkkenøkonomi med fokus på lønnskost og varekost.
• Overordnet ansvar for kvalitetskontroll.
• Bistå i ansettelser.
• Overordnet ansvar for innkjøp i henhold til kjedens innkjøpsavtaler.
• Ansvarlig for IK-mat, renhold og tilsyn.
 
Hvem er du?
 
• Komfortabel med å jobbe i et lite team.
• Allsidig erfaring som kjøkkensjef eller faglært kokk.
• Strukturert og fleksibel.
• Ordensmenneske og nøyaktig.
• Villig til helge- og helligdagsjobbing.
• Behersker skandinavisk og engelsk.
• Førerkort klasse B.
 
Vi kan tilby:
 
• 100% fast stilling i en spennende og innholdsrik jobb med mye ansvar.
• Mulighet til å jobbe i et av Norges mest historiske hotellmiljøer.
• Mulighet for arbeid på en av våre andre lokasjoner om vinteren.
• Konkurransedyktige betingelser for rett person.
 
Er du klar for en utfordrende og givende rolle som kjøkkensjef på Kongsvold Fjeldstue? Vi ser frem til din søknad!

Send søknad her

Bli en del av teamet ved Kongsvold Fjeldstue

Servitører på Kongsvold Fjeldstue sommeren 2024

Les mer

Om Kongsvold Fjeldstue:
Bli en del av teamet ved Kongsvold Fjeldstue, et unikt og historisk hotell beliggende ved foten av Dovrefjell Nasjonalpark. Med over 20 velholdte bygninger som strekker seg tilbake til 1720 og 32 rom, tilbyr Kongsvold Fjeldstue en unik blanding av historie, moderne komfort og naturopplevelser.
 
Din rolle:
Vi søker engasjerte og serviceinnstilte servitører som kan bidra til en førsteklasses spiseopplevelse for våre gjester. Som servitør vil du spille en sentral rolle i å tilby utmerket kundeservice og skape en hyggelig atmosfære i vår restaurant og kro.
 
Arbeidsoppgavene dine vil inkludere:
 
• Servering og betjening av gjester i vår restaurant og kro.
• Forberede og rydde bord før og etter servering.
• Assistere i barområdet ved behov.
• Imøtekomme gjesters behov og sørge for en positiv spiseopplevelse.
• Samarbeid med kjøkkenpersonalet for å sikre effektiv service.
• Holde serveringsområdet rent og ryddig.
• Arbeide i team for å sikre en høy standard på kundeservice.
 
Kvalifikasjoner:
 
• Erfaring fra servering eller kundeservice er foretrukket.
• Gode kommunikasjonsevner og evnen til å jobbe godt i team.
• Positiv innstilling og engasjement for å skape gode kundeopplevelser.
• Fleksibilitet med arbeidstider, inkludert kvelder og helger.
 
Hva vi tilbyr:
 
• Arbeid i et unikt og historisk miljø.
• Opplæring og støtte fra et erfarent og dedikert team.
• Konkurransedyktige betingelser.
• Muligheten til å arbeide nær fantastiske naturopplevelser.
 
Er du klar for å bli en del av vårt team og gi våre gjester en minneverdig opplevelse på Kongsvold Fjeldstue?
Vi ser frem til din søknad!

Send søknad her 
 
 

Er du en lidenskapelig kjøkkensjef eller kokk som elsker å skape magi på tallerkenen? 

Vi søker ny kjøkkensjef og kokk til Maihaugen Spiseri

Les mer

Er du en lidenskapelig kjøkkensjef eller kokk som elsker å skape magi på tallerkenen? Har du erfaring med å drive en travel restaurant og trives i et høyt tempo? Vi skal nemlig utvide vårt team med én ny kjøkkensjef og én ny kokk!

Maihaugen Spiseri by Frich´s søker en dyktig kjøkkensjef til å ta ansvar for daglig drift og utvikling av menyer. Du vil være en sentral person i vår restaurant, med ansvar for økonomi, ansettelser, personaloppfølging og vaktplanlegging. Som kokk vil du jobbe med dyktige kollegaer som elsker å begeistre med gode serviceopplevelser og smakfull mat. Du brenner for yrket og tar del av kreativiteten igjennom dine evner.

Om stillingen 
I stillingene vil du få en utfordrende og variert arbeidshverdag! Som kjøkkensjef vil du blant annet sørge for den daglige driften av kjøkkenet på Maihaugen Spiseri by Frich´s og lede det på en god og profesjonell måte. En viktig del av jobben er i tillegg å ha ansvar for økonomi med fokus på lønnskost og varekost og logistikk.

Andre arbeidsoppgaver vil også innebære:

  • Ansvar for menyutvikling og rutiner, samt innføring av disse
  • Overordnet ansvar for kvalitetskontroll
  • Bistå i ansettelser
  • Overordnet ansvar for innkjøp i henhold til kjedens innkjøpsavtaler
  • Ansvar for IK-mat, renhold og tilsyn

Som kokk vil du jobbe med engasjerte kollegaer for å sørge for spennende og næringsrik til de besøkende på Maihaugen Spiseri by Frich´s.

Dine arbeidsoppgaver vil innebære:

  • Produksjon av varm og kald mat
  • Baking
  • Planlegging av menyer sammen med teamet
  • IK mat og HAACP
  • Høy grad av service


Hva skal til for å lykkes?
Vi søker to kandidater med solid faglig kompetanse, som innehar et fagbrev og har god kunnskap om mat, til begge stillingene. Erfaring kan veie tungt, så selv om du ikke har formell utdanning, oppfordrer vi deg til å søke hvis du har den rette erfaringen. Vi er sesongbaserte og det forventes helge- og helligdagsjobbing, så dette er noe du må trives med. På Maihaugen Spiseri by Frich´s må man være komfortabel med å jobbe i et lite team hvor vi hjelper hverandre både på og utenfor kjøkkenet. Dette innebærer at man har evne til å samarbeide, være nøyaktig og sørge for god orden rundt seg. Du må beherske både skandinavisk og engelsk, samt at du har førerkort minimum klasse B.

Videre må du som kjøkkensjef ha forståelse for økonomi, kalkyler, regnskap, kostnader og bestillinger. Videre må du ha evnen til å få ting til å fungere og ha overblikk over innkjøp og varelager, logistikk og svinn. I tillegg er det fordelaktig om du har har allsidig erfaring som kjøkkensjef eller faglært kokk. Du er en trygg leder som skaper tillit og trygghet blant personalet. Du bør trives i et hektisk miljø og være vant til å håndtere personalansvar i en travel restaurant. Evnen til å prioritere og beholde roen i krevende situasjoner er viktig. Som person bør du være strukturert, fleksibel og selvdrivende. Evnen til å beholde overblikket og håndtere utfordringer er viktig, og du må være flink til å prioritere. Tillit er viktig for oss, og vi gir deg ansvar og frihet til å utfolde deg som kjøkkensjef.

Hva kan vi tilby deg?
Hos Maihaugen Spiseri by Frich´s tror vi på å tiltrekke oss de beste talentene som finner veien selv. Hvis du er en engasjert kjøkkensjef eller lidenskapelig kokk som ønsker å bli en del av vårt team, vil vi gjerne høre fra deg!

Vi kan tilby deg:

  • Konkurransedyktig lønn
  • Arena for utvikling i en bedrift i vekst
  • Blir en del av et dyktig lederteam som kjøkkensjef
  • Kompromissløs kvalitet  

Send søknad her

Ønsker du å jobbe på historiske Dale-gudbrands Gard?

Vertinne / Vert på Dale-Gudbrands Gard 

Les mer

Om Dale-Gudbrands Gard:
Opplev historien på Dale-Gudbrands Gard, et sjarmerende sted i Gudbrandsdalen med historie tilbake til vikingtiden. I dag tilbyr vi moderne komfort i våre seks historiske bygninger, perfekte for overnatting, matservering, samt kurs og konferanser.
 
Din rolle:
Som vertinne/vert på Dale-Gudbrands Gard blir du en nøkkelperson i å opprettholde vår rike historie og kultur. Din oppgave blir å sikre en varm og innbydende atmosfære for våre gjester, og bidra til at de får en minneverdig opplevelse.
 
Arbeidsoppgavene dine vil inkludere:
 
• Servering i vår restaurant, hvor du sørger for en hyggelig spiseopplevelse for gjestene.
• Effektiv drift av resepsjonen.
• Ansvar for å legge inn bestillinger og oppfølgning av grupper/selskap.
• Være en mellomleder og tilrettelegger for teamet på Dale-Gudbrands Gard.
• Avklare og sikre en god overgang hver uke mellom deg og din motpart.
• Bidra til et trivelig arbeidsmiljø.
• Holde et overblikk over byggene inne og ute, og koordinere nødvendige oppgaver.
• Daglig koordinering med kjøkkenet for oppdateringer og service.
• Arbeide en uke på, etterfulgt av en uke av.
 
Kvalifikasjoner:
 
• Erfaring fra hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen, eller annen relevant erfaring.
• Evnen til å lede og motivere et team.
• Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.
• Evne til å skape et trivelig og innbydende arbeidsmiljø.
 
Hva vi tilbyr:
 
• En unik og historisk arbeidsplass.
• Konkurransedyktige betingelser.
• Muligheten til å jobbe i et dedikert og profesjonelt team.
• En beliggenhet nær fantastiske naturopplevelser.

Vi kan tilby 100% vikarstilling fra 1. mai til 1. oktober i inneværende år, med mulighet for forlengelse etter denne perioden
 
Vi ser frem til din søknad og ønsker deg velkommen til vårt team på Dale-Gudbrands Gard!

Søknad med CV sendes til Sofie@frich.no | Søknadsfrist 18. februar 2024

Send søknad her