Frich's Hamar
Frich's Hamar

Frich's Hamar

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Frich´s Hamar

Velkommen til Frich's Hotel Hamar, et hotell med 176 rom og en omfattende oppussing forventet åpning våren 2024. Opplev nordisk inspirasjon og industriell eleganse, ideelt for kurs, konferanser og minneverdige opplevelser midt i matfatet.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Ekslusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Hamar
Overnatting og god mat

Vinter hos Frich´s

Vinteren i Norge er noe av det aller vakreste som finnes. Frich's ønsker å invitere deg til å utforske denne fantastiske årstiden hos våre flotte steder.
Book nå

Om oss

Frich's Hamar

Velkommen til Frich's Hotel Hamar. Vi ligger omtrent én times kjøretur fra Gardermoen og nært Hamar sentrum.
Med 176 rom i en bygning fra 1968, gjennomgår vi nå en omfattende oppussing med planlagt gjenåpning våren 2024. Dette inkluderer fellesområder, rom og et nytt mat- og drikkekonsept som vil styrke hotellets posisjon.

Frich's Hotel Hamar er ikke bare et sted å overnatte og spise – vi er en bærekraftig tilbyder av opplevelser. Med en nordisk og industriell designestetikk er vi det optimale stedet for kurs og konferanser. Vårt unike design skaper en inspirerende atmosfære for kreativitet og produktivitet. De elegante nordiske elementene kombinert med industrielle detaljer gir en unik setting for små og store arrangementer.

Vi er ikke bare et innovativt hotell, men også et sted for møte mellom mennesker. Våre moderne møte- og konferanserom er utformet for å imøtekomme behovene dine. I tillegg til dette er vi midt i matfatet, og våre gode matopplevelser er laget med råvarer fra nære og gode leverandører. 

Frich's Hotel Hamar tilbyr et bredt utvalg fasiliteter, inkludert et velutstyrt treningsrom for effektive treningsøkter. Gjerne etterfulgt av avslapning i badstuen, har hotellet også et innendørs svømmebasseng som er populært blant gjester som ønsker å trene, samt familier som er på ferieopphold hos oss.

Utforsk spennende aktiviteter i nærheten, der historie og opplevelser møtes. Besøk verdens vakreste museer, nyt gårdsbesøk i det bølgende kulturlandskapet eller dykk inn i Hamarregionens historie ved å utforske gårdsbutikker og Domkirkeodden. 

Delta i "den langsomme reises kunst" med verdens eldste hjuldamper, Skibladner, eller skap familievennlige minner med lek og moro på Koigen i Hamar by. Naturelskere kan utforske ubegrensede turmuligheter blant skoger og lavfjell rundt Hamar og Ringsaker. 

Ringsaker og områdene rundt, inkludert Helgøya og Vangsåsen, gir ekstra muligheter for rekreasjon, fiske, turgåing, svømming og sykling. Dette området er perfekt for både forretningsreisende og fritidsreisende, samt små og store idrettsgrupper, med nærhet til Vikingskipet og skøytearenaen. Området har et rikt kulturliv, historiske landemerker og et bredt utvalg av aktiviteter året rundt.

 Velkommen til Frich's, hvor gode opplevelser blir skapt! Vi er det ultimate valget for en komplett opplevelse, og inviterer deg til å nyte en unik blanding av komfort og stil i vårt gjestfrie og levende miljø.

Aktuelt

Nyheter hos Frich's Hamar

Aktuelt

Nå er det klart når hotellet åpner: – Blir ikke til å kjenne igjen

  Vi har satt dato for ny hotelldrift på Olrud. På vegen dit skal hotellet gjennom en forvandling.
Les mer

Frich's Hamar

Åpningstider

Åpner våren 2024

Kontakt
Kårtorpvegen 1, Furnes 2320+47 62 58 02 00hamar@frich.no