Møte og konferanse

Om du planlegger et mindre møte for to personer eller en stor konferanse for 200 deltagere, har vi et lokale som passer til ditt behov. Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av alle typer arrangement. 

Neste

Tips til en vellykket konferanse

Enkle ting kan skille et bra og et dårlig arrangement. Her er våre beste tips til å holde en konferanse dine ansatte sent vil glemme.

Les mer

Møte og konferanse hos Frich´s

Vi har flotte lokaler, moderne fasiliteter, god mat og drikke slik at du som konferansegjest hos Frich´s skal få positive opplevelser og produktive møter.

 

Les mer

Julen for din bedrift

Julen nærmer seg med stormskritt, og med den mange hyggelige førjulssammenkomster. Kanskje du planlegger et julebord? Dere er selvfølgelig hjertelig velkommen til oss! Allerede nå kan du bestille julebord på flere av våre hoteller og spisesteder. Vi har mange godbiter å by på, både når det gjelder mat og lokasjon. 

Les mer

Kurs og konferanse i verdens høyeste trehus


Wood Hotel er et unikt hotell som ligger ved Mjøsa og er verdens høyeste trehus.
Med sine imponerende 18 etasjer gir det en fantastisk utsikt over innsjøen og det omkringliggende landskapet. Hotellet tilbyr moderne og elegante møtelokaler som er ideelle for både kurs og konferanser.

Les mer

Kombiner møte eller konferanse
med julelunsj eller julemiddag

Skal din bedrift invitere til et møte eller konferanse før jul?
Fra slutten av november kan du kombinere møte med en smakfull julelunsj eller julemiddag.

Se mer her

Send forespørsel her