Frich's Dombås
Frich's Dombås

Frich's Dombås

Velkommen til Frich´s Dombås

Frich's Dombås en tradisjonssrik veikro fra 1942. Kafeterian ligger langs E6 i knutepunktet mellom Møre og Romsdal, Trondheim og Østlandet. Her finner du en tradisjonsrik veikro, møterom og praktiske funksjoner samlet på et og samme sted med flere opplevelser i umiddelbar nærhet.

Om oss

Frich's Dombås

Velkommen til Frich´s Dombås. Her startet det hele i 1942. Frich´s har servert veifarende fra inn og utland og fra alle himmelretninger i tre generasjoner.

Frich´s Kafe & Spiseri på Dombås har utviklet seg hele tiden og i dag har vi vel 400 parkeringsplasser for bil, 14 oppstillingsplasser for busser og større kjøretøy. Det er tilrettelagt, og er universelt utformet for de som har en eller annen funksjonsnedsettelse.

Inne har vi 300 sitteplasser og ute en stor blomsterdekorert veranda med 100 sitteplasser. Vi kan dele lokalet opp i fire større rom dersom det er ønskelig for grupper. Topp WIFI anlegg som er åpent for alle gjester.

For de som vil ha møter hos oss har vi også det beste og mest moderne presentasjonsutstyret tilgjengelig.

Toaletter i kafeen er gratis. Menyen er variert og skifter hver dag. Tradisjonsmat i kombinasjon med det moderne, og av og til også med internasjonale retter bidrar til at vi skal treffe de fleste. Egen vegetar og vegan meny. Kakedisken bugner av hjemmelagde kaker i likhet med ett stort utvalg av lekre smørbrød. For de minste har vi Gudbrandsdalens sunneste og største barnemeny. Lekerommet er populært og gir enda en grunn til barnefamilier for å stoppe. Isbaren elskes av de minste, og ofte også av de voksne!

Ett godt smil, rene og nyrenoverte lokaler venter på trivelige gjester! Velkommen!

Frich's Dombås

Åpningstider

Mandag - fredag: kl. 08.30 - 22.00
Lørdag: kl. 08.30 -20.00
Søndag: kl. 09.00 -22.00

Kontakt
Sentralplassen 3 A, Dombås +47 61 24 10 23post@frich.no