Frich's Dombås
Frich's Dombås

Frich's Dombås

Velkommen til Frich´s Dombås

Frich's Dombås er et tradisjonsrikt spiseri fra 1942, beliggende langs E6 i knutepunktet mellom Møre og Romsdal, Trondheim og Østlandet. Her finner du et sjarmerende spiseri, møterom og praktiske fasiliteter samlet på ett sted,
med flere opplevelser i umiddelbar nærhet.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Ekslusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Dombås
Opplevelse
Overnatting og god mat

Vinter hos Frich´s

Vinteren i Norge er noe av det aller vakreste som finnes. Frich's ønsker å invitere deg til å utforske denne fantastiske årstiden hos våre flotte steder.
Book nå
Møte og konferanse
Tilbud

Kombiner møte eller konferanse med julelunsj eller julemiddag

Skal din bedrift invitere til et møte eller konferanse før jul? Fra slutten av november kan du kombinere møte med en smakfull julelunsj eller julemiddag.
Book nå
Julebord
Julebord

Julebord på Frich´s Dombås

I år igjen har vi den glede å ønske velkommen til julebord hos oss lørdag 9. desember kl. 19.00. Vi har flotte lokaler som passer til både store og små julebord – enten om du ønsker å ta med deg kollegaene dine på et storslagent julebord eller venner og
Book nå
Julebord
Julebord

Familiejulebord på Frich´s Dombås

Vi inviterer til familiejulebord tre søndager i advent. Søndag 3. 10. og 17. desember 2023 kl. 13:00-18:00
Book nå
Om oss

Frich's Dombås

Velkommen til Frich´s Dombås. Her startet det hele i 1942. Frich´s har servert veifarende fra inn og utland og fra alle himmelretninger i tre generasjoner.

Frich´s Dombås har utviklet seg hele tiden og i dag har vi vel 400 parkeringsplasser for bil, 14 oppstillingsplasser for busser og større kjøretøy. Det er tilrettelagt, og er universelt utformet for de som har en eller annen funksjonsnedsettelse.

Inne har vi 300 sitteplasser og ute en stor blomsterdekorert veranda med 100 sitteplasser. Vi kan dele lokalet opp i fire større rom dersom det er ønskelig for grupper. Topp WIFI anlegg som er åpent for alle gjester.

For de som vil ha møter hos oss har vi også det beste og mest moderne presentasjonsutstyret tilgjengelig.

Toaletter i spiseriet er gratis. Menyen er variert og skifter hver dag. Tradisjonsmat i kombinasjon med det moderne, og av og til også med internasjonale retter bidrar til at vi skal treffe de fleste. Egen vegetar og vegan meny. Kakedisken bugner av hjemmelagde kaker i likhet med ett stort utvalg av lekre smørbrød. For de minste har vi Gudbrandsdalens sunneste og største barnemeny. Lekerommet er populært og gir enda en grunn til barnefamilier for å stoppe. Isbaren elskes av de minste, og ofte også av de voksne!

Ett godt smil, rene og nyrenoverte lokaler venter på trivelige gjester! Velkommen!

Frich's Dombås

Åpningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.30 - 20.00
Fredag: kl. 08.30 - 21.00
Lørdag: kl. 08.30 - 20.00
Søndag: kl. 09.00 - 21.00

Kontakt
Sentralplassen 3 A, Dombås +47 61 24 10 23post@frich.no