Frich's Rudshøgda
Frich's Rudshøgda

Frich's Rudshøgda

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Frich´s Rudshøgda

Frich's Rudshøgda ligger bare 20 km fra Hamar og er et naturlig førstevalg for veifarende på E6. Her finner du en tradisjonsrik veikro, overnatting, møterom og praktiske funksjoner samlet på et og samme sted med flere opplevelser i umiddelbar nærhet. 

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Eksklusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Rudshøgda
20% Rabatt
Tilbud

STAY MORE - SAVE MORE

Hvis du bor hos oss i mer enn én natt, vil vi gjerne by deg på 20 prosent avslag på hele oppholdet ditt - uansett romkategori.
Book nå
10% rabatt
Tilbud

Early Bird Tilbud

Gjennom vårt Early Bird-tilbud gir vi 10 prosent rabatt i lavsesong på hele oppholdet ditt - uansett romkategori. Fri kansellering innen 18:00 dagen før ankomst.
Book nå
17. mai
Tilbud

17. mai hos Frich's

Hei! Vi ønsker å invitere deg til å feire 17. mai med oss hos Frich's! Vi vil gjerne ha deg med på vår spesielle 17. mai-middag, med deilige retter og god drikke. Det blir garantert en hyggelig feiring med godt selskap og stemning.
Book nå
Bedrift
Bedrift

Opphold under prosjektarbeid

Trenger du eller dine ansatte overnatting for en lengre periode i forbindelse med for eksempel prosjekter? Vi har lang erfaring med fleksible og skreddersydde løsninger på flere hoteller i Innlandet og Trøndelag.
Book nå

Om oss

Frich's Rudshøgda

Frich´s Rudshøgda har pusset opp alle rom og møterom.
Velkommen til oppgraderte fasiliteter hos oss. 

Vi serverer tradisjonelle norske retter med gratis kaffe inkludert. I tillegg til ordinær a la carte meny med rask servering tilbyr vi en spennende varm buffet, med stort dessertbord og kaffe inkludert i prisen. Til faste priser kan du velge i fem ulike varmretter med tilbehør. Halv pris for barn under 12 år. Kafeen har et stort uteareal på begge sider med sitteplasser på sommeren.

For grupper har vi egne lokaler og tilbyr full oppdekning og servering. Alle menyer er oversatt til flere språk. Sjåfør og reiseleder spiser alltid gratis hos oss, også om bussen er tom! Konferanse- og møterommene er utstyrt med WiFi, TV/video, overhead og diasprosjektor.

Overnatting langs E6
Frich's rom er nyopppusset, komfortable og enkle.
Alle er utstyrt med egen inngang og bad, telefon, TV, skrivebord og gratis WiFi.

Åpningstider
Man - fre: 07.00 - 20.00
Lørdag: 11.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Frich's Rudshøgda

Åpningstider

Man-fre: 07.00 - 20.00
Lørdag: 11.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt
Rudsvegen 3, Rudshøgda 2360+47 62 35 50 50rudshogda@frich.no