Frich's Rudshøgda
Frich's Rudshøgda

Frich's Rudshøgda

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Frich´s Rudshøgda

På Frich's Rudshøgda venter velkjente norske smaker, inkludert nysmurte retter, à la carte meny og vår kjente varmbuffet med kaffe og desserter. Vi tilbyr også hjemmelaget bakst, som våre saftige vafler. Med moderne og enkle overnattingsfasiliteter og oppdaterte møterom, er vi det ideelle valget for et hyggelig opphold som kombinerer god mat og komfort.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Eksklusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Rudshøgda
Opplevelse
Overnatting og god mat

Vinter hos Frich´s

Vinteren i Norge er noe av det aller vakreste som finnes. Frich's ønsker å invitere deg til å utforske denne fantastiske årstiden hos våre flotte steder.
Book nå
Møte og konferanse
Tilbud

Kombiner møte eller konferanse med julelunsj eller julemiddag

Skal din bedrift invitere til et møte eller konferanse før jul? Fra slutten av november kan du kombinere møte med en smakfull julelunsj eller julemiddag.
Book nå
Julemeny
Julemeny

Julemeny hos Frich´s Rudshøgda

Velkommen til en stemningsfull førjulstid hos oss Frich´s Rudshøgda. Vi serverer tradisjonell julemat både i restauranten og catering fra 19. november.
Book nå
Julebord
Julebord

Familiejulebord på Frich´s Rudshøgda

Vi inviterer til familiejulebord tre søndager i advent. Søndag 3. 10. og 17 desember kl. 12:30-19:00.
Book nå

Om oss

Frich's Rudshøgda

På Frich's Rudshøgda kan du forvente deg velkjente norske smaker. Vår varierte meny inneholder blant annet en nysmurt disk, en à la carte meny, og vår kjente varmbuffet som inkluderer kaffe og dessertbord. Vi byr også på deilig, hjemmelaget bakst, som våre egne vafler og ulike typer gjærbakst. I samarbeid med våre pålitelige leverandører legger vi vekt på å bruke norske produkter, og i mange tilfeller bruker vi også lokale produsenter.
 
I tillegg til den gode maten, kan du også nyte komfortabel overnatting på vårt hotell. Våre hotellrom er enkle med egen inngang og bad, telefon, TV, skivebord og gratis Wifi. Våre moderne møterom er nylig oppdatert og innehar moderne fasiliteter og teknologi, som gjør dem ideelle for effektive og vellykkede møter. Enten du er her for forretninger eller fornøyelse, har vi fasilitetene og ekspertisen som trengs for å gjøre som trengs for å sikre at oppholdet ditt blir hyggelig og minneverdig.
 
Uansett om du er på gjennomreise eller planlegger å tilbringe tid her, kan du se frem til en smakfull opplevelse som kombinerer god mat, komfortabel overnatting og praktiske møtemuligheter. Vårt engasjement i å imøtekomme dine behov og ønsker, enten det gjelder matopplevelsen, overnatting eller forretningsfasilitetene, gjør oss til det ideelle valget for ditt opphold hos oss.

 

Åpningstider
Man - fre: 07.00 - 20.00
Lørdag: 11.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Frich's Rudshøgda

Åpningstider

Man-fre: 07.00 - 20.00
Lørdag: 11.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt
Rudsvegen 3, Rudshøgda 2360+47 62 35 50 50rudshogda@frich.no