Frich's Rudshøgda
Frich's Rudshøgda

Frich's Rudshøgda

gode priser på FRICH.NO
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Frich´s Rudshøgda

På Frich's Rudshøgda venter velkjente norske smaker, inkludert nysmurte retter, à la carte meny og vår kjente varmbuffet med kaffe og desserter. Vi tilbyr også hjemmelaget bakst, som våre saftige vafler. Med moderne og enkle overnattingsfasiliteter og oppdaterte møterom, er vi det ideelle valget for et hyggelig opphold som kombinerer god mat og komfort.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Eksklusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Rudshøgda
golfopplevelse

Golfopplevelse med overnatting

Opplev en fantastisk golfopplevelse hos Mjøsen Golfklubb og nyt et komfortabelt opphold hos Frich's Rudshøgda! Vi tilbyr en spesialpakke som inkluderer overnatting med frokost for kun kr 800,- ved kjøp av greenfee. Totalpris for en natt med frokost og en
Book nå
Sommerkampanje

20% rabatt på årets sommerferie

Spar 20% på din sommerferie! Nyt en avslappende pause med 20% rabatt på opphold på to netter eller mer hos alle Frich's Hoteller fra 16. juni til 31. juli. Med vår fleksible 48-timers fri kansellering, er det ingen grunn til å vente.
Book nå
Bedrift
overnatting

Opphold under prosjektarbeid

Trenger du eller dine ansatte overnatting for en lengre periode i forbindelse med for eksempel prosjekter? Vi har lang erfaring med fleksible og skreddersydde løsninger på flere hoteller i Innlandet og Trøndelag.
Book nå

Om oss

Frich's Rudshøgda

På Frich's Rudshøgda kan du forvente deg velkjente norske smaker. Vår varierte meny inneholder blant annet en nysmurt disk, en à la carte meny, og vår kjente varmbuffet som inkluderer kaffe og dessertbord. Vi byr også på deilig, hjemmelaget bakst, som våre egne vafler og ulike typer gjærbakst. I samarbeid med våre pålitelige leverandører legger vi vekt på å bruke norske produkter, og i mange tilfeller bruker vi også lokale produsenter.
 
I tillegg til den gode maten, kan du også nyte komfortabel overnatting på vårt hotell. Våre hotellrom er enkle med egen inngang og bad, telefon, TV, skivebord og gratis Wifi. Våre moderne møterom er nylig oppdatert og innehar moderne fasiliteter og teknologi, som gjør dem ideelle for effektive og vellykkede møter. Enten du er her for forretninger eller fornøyelse, har vi fasilitetene og ekspertisen som trengs for å gjøre som trengs for å sikre at oppholdet ditt blir hyggelig og minneverdig.
 
Uansett om du er på gjennomreise eller planlegger å tilbringe tid her, kan du se frem til en smakfull opplevelse som kombinerer god mat, komfortabel overnatting og praktiske møtemuligheter. Vårt engasjement i å imøtekomme dine behov og ønsker, enten det gjelder matopplevelsen, overnatting eller forretningsfasilitetene, gjør oss til det ideelle valget for ditt opphold hos oss.

 

Åpningstider
Man - fre: 07.00 - 20.00
Lørdag: 11.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Frich's Rudshøgda

Åpningstider

Man-fre: 07.00 - 20.00
Lørdag: 11.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt
Rudsvegen 3, Rudshøgda 2360+47 62 35 50 50rudshogda@frich.no
Org nr: 984 628 781
IBAN: NO62 2085 2521 156
SWIFT: SPTRNO22