kampanjer, Tilbud og fordeler

Eksklusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler

 
Konsert

Stage Dolls & Return, Norwegian Rock’n Roll Train

Stage Dolls & Return - Norwegian Rock’n Roll Train hos Frich's Hotel Hamar 23. nov 2024
Se mer her
Opplevelse

Peer Gynt på Gålå 3. august

Vi tilbyr en Peer Gynt pakke 3. august som inkluderer billetter på B-feltet og overnatting med frokost på Dale-Gudbrands Gard. Pakken inkluderer også en tidlig middag med en 3-retters oppgradert meny servert i historiske omgivelser i Einbusalen, varm natt
Se mer her
Konsertpakke

Konsertpakke Tjuven Musikkfest 2024

Vi tar bøgda til byen! Opplev en uforglemmelig konsertkveld på Tjuvholmen i Hamar 3. august! Vi er stolte av å kunne tilby en eksklusiv pakkepris som inkluderer konsertbilletter, overnatting og frokost hos Frich's Hotel Hamar.
Se mer her
Konsertpakke

Konsertpakke med Lars Winnerbäck

Opplev en uforglemmelig konsertkveld på Tjuvholmen i Hamar 10. august! Vi er stolte av å kunne tilby en pakkepris som inkluderer konsertbilletter, overnatting og frokost hos Frich's Hotel Hamar. Bli med på en spektakulær kveld med en av Nordens største ar
Se mer her
Konsertpakke

Konsertpakke med Dagny, Synne Vo, Stig Brenner

Opplev en uforglemmelig konsertkveld på Tjuvholmen i Hamar 2. august! Vi er stolte av å kunne tilby en pakkepris på konsert og overnatting med frokost hos Frich's Hotel Hamar. Bli med på en spektakulær kveld med noen av Norges største popstjerner: Dagny,
Se mer her
golfopplevelse

Golfopplevelse med overnatting

Opplev en fantastisk golfopplevelse hos Mjøsen Golfklubb og nyt et komfortabelt opphold hos Frich's Rudshøgda! Vi tilbyr en spesialpakke som inkluderer overnatting med frokost for kun kr 800,- ved kjøp av greenfee. Totalpris for en natt med frokost og en
Se mer her
Pakketur

Pakketur Elgsafari

Denne pakketuren kombinerer en Elgsafari i nordre delen av Finnskogen med 2 overnattinger på Wood hotel ved Mjøsa. Slik kombinerer du det beste fra Østlandet!
Se mer her
Sommerkampanje

20% rabatt på årets sommerferie

Spar 20% på din sommerferie! Nyt en avslappende pause med 20% rabatt på opphold på to netter eller mer hos alle Frich's Hoteller fra 16. juni til 31. juli. Med vår fleksible 48-timers fri kansellering, er det ingen grunn til å vente.
Se mer her
Romantisk pakke

Romantisk opphold på Dale-Gudbrands Gard

Nyt en spesiell pause med vår romantiske pakke! Inkludert en flaske musserende, fruktfat, 3-retters middag og en natt i våre komfortable hotellrom. La oss skape minner sammen på Dale-Gudbrands Gard.
Se mer her
Romantisk pakke

Romantisk opphold på Ilsetra

Overrask en du er glad i med et romantisk opphold hos oss. Ved ankomst venter en flaske musserende og et flott fruktfat. Vi kan også friste med et behagelig oppvarmet utendørs basseng. Velkommen til fjells!
Se mer her
Teambuilding

Teambuilding på Basecamp Hjerkinn

Teambuildingaktiviteter ved Basecamp Frich's Hjerkinn er viktige for å utvikle lederegenskaper. De fokuserer på å styrke samarbeidet og fremme effektiv kommunikasjon i grupper.
Se mer her
PAKKEPRIS

En langsom reise med Skibladner og overnatting på Wood Hotel

Slå av autopiloten og ta deg tid til å nyte en rolig reise mens du utforsker Mjøsa. Bli med på en uforglemmelig tur ombord på den staselige Skibladner, skipet som tar deg med på en tidsreise gjennom historien. Pust inn den friske luften og kjenn vinden i
Se mer her
kurs og konferanse

Kurs og konferanse på Wood Hotel

Wood Hotel ligger strategisk plassert i Innlandet og vi tilbyr 10 konferansesaler utstyrt med moderne konferanseutstyr og prosjektor i alle møterom.
Se mer her
Overnatting og mat

Peer Gynt + Dale-Gudbrands Gard = Sant

Pakkepris på overnatting på Dale-Gudbrands Gard, 3-retters middag, varm nattmat etter forestillingen og busstransport tur/retur forestillingen fra hotellet.
Se mer her
overnatting

Opphold under prosjektarbeid

Trenger du eller dine ansatte overnatting for en lengre periode i forbindelse med for eksempel prosjekter? Vi har lang erfaring med fleksible og skreddersydde løsninger på flere hoteller i Innlandet og Trøndelag.
Se mer her