Frich's Hamar
Frich's Hamar

Frich's Hamar

gode priser på FRICH.NO
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Frich´s Hamar

Velkommen til Frich's Hotel Hamar, et fremstående hotell med 176 rom, komplett med nylig oppussede fellesområder og en stilfull restaurant. Opplev nordisk inspirasjon og industriell eleganse, ideelt for kurs, konferanser og minneverdige opplevelser midt i matfatet.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Ekslusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Hamar
Sommerkampanje

20% rabatt på årets sommerferie

Spar 20% på din sommerferie! Nyt en avslappende pause med 20% rabatt på opphold på to netter eller mer hos alle Frich's Hoteller fra 16. juni til 31. juli. Med vår fleksible 48-timers fri kansellering, er det ingen grunn til å vente.
Book nå

Om oss

Frich's Hamar

Velkommen til Frich's Hotel Hamar. Vi ligger omtrent én times kjøretur fra Gardermoen og nært Hamar sentrum.

Kurs og konferanse
Frich's Hotel Hamar er ikke bare et sted å overnatte og spise – med det optimale stedet for kurs og konferanser. Vårt unike design skaper en inspirerende atmosfære for kreativitet og produktivitet. De elegante nordiske elementene kombinert med industrielle detaljer gir en unik setting for små og store arrangementer.

Vi er ikke bare et innovativt hotell, men også et sted for møte mellom mennesker. Våre moderne møte- og konferanserom er utformet for å imøtekomme behovene dine. I tillegg til dette er vi midt i matfatet, og våre gode matopplevelser er laget med råvarer fra nære og gode leverandører. 

Fasiliteter
Frich's Hotel Hamar tilbyr et bredt utvalg fasiliteter, inkludert et velutstyrt treningsrom for effektive treningsøkter. Gjerne etterfulgt av avslapning i badstuen, har hotellet også et innendørs svømmebasseng som er populært blant gjester som ønsker å trene, samt familier som er på ferieopphold hos oss.

Bading er per nå kun tilgjengelig for hotellets gjester.
Vårt basseng holder en behagelig temperatur på 27 grader, noe som sikrer en komfortabel badeopplevelse.

Åpningstider basseng:
Hver dag: 07:00 - 21:00

Åpningstider treningsrom:
Hver dag: 07:00 - 22:00

Badstue:
Morgen: 07:00 - 09:00
Kveld: 17:00 - 21:00

Vi ser frem til å ønske våre gjester velkommen til en avslappende og forfriskende opplevelse.

Opplevelser
Utforsk spennende aktiviteter i nærheten, der historie og opplevelser møtes. Besøk verdens vakreste museer, nyt gårdsbesøk i det bølgende kulturlandskapet eller dykk inn i Hamarregionens historie ved å utforske gårdsbutikker og Domkirkeodden. 

Delta i "den langsomme reises kunst" med verdens eldste hjuldamper, Skibladner, eller skap familievennlige minner med lek og moro på Koigen i Hamar by. Naturelskere kan utforske ubegrensede turmuligheter blant skoger og lavfjell rundt Hamar og Ringsaker. 

Ringsaker og områdene rundt, inkludert Helgøya og Vangsåsen, gir ekstra muligheter for rekreasjon, fiske, turgåing, svømming og sykling. Dette området er perfekt for både forretningsreisende og fritidsreisende, samt små og store idrettsgrupper, med nærhet til Vikingskipet og skøytearenaen. Området har et rikt kulturliv, historiske landemerker og et bredt utvalg av aktiviteter året rundt.

 Velkommen til Frich's, hvor gode opplevelser blir skapt! Vi er det ultimate valget for en komplett opplevelse, og inviterer deg til å nyte en unik blanding av komfort og stil i vårt gjestfrie og levende miljø.

Aktuelt

Nyheter hos Frich's Hamar

Aktuelt

Nå er det klart når hotellet åpner: – Blir ikke til å kjenne igjen

  Vi har satt dato for ny hotelldrift på Olrud. På vegen dit skal hotellet gjennom en forvandling.
Les mer

Frich's Hamar

Åpningstider

Frokost:
Mandag til fredag: kl. 06.30-09.30
Lørdag til søndag: kl. 07.30-10.30

Middag à la carte fra kl. 18:00-22:00
Kjøkkenet stenger 30 minutter før stengetid i restauranten.
Søndag er à la carte stengt.

Kontakt
Kårtorpvegen 1, Furnes 2320+47 62 58 02 00hamar@frich.no