Ilsetra Hotel
Ilsetra Hotel

Book ditt neste
opphold hos Ilsetra Hotel

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk
TILBUD OG PAKKER

Eksklusive tilbud til deg

Våre eksklusive tilbud og fordeler spesielt for deg som bestiller direkte.
Kampanje
Overnatting

Book direkte og få 15 prosent

Høstkampanje. Book overnatting på en av våre hoteller og få 15% rabatt. Overnatting inkluderer frokost.
Book nå
Om oss

Ilsetra Hotel

Ilsetra Hotel by Frich´s åpner 03. oktober 2022.

Rundt 2,5 timer fra Oslo, på toppen av Hafjell, nesten 1000 meter over havet finner du Isetra. På Ilsetra danner et fjelltun med fire leilighetsbygg. I hovedhuset finner du vår restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer. Ilsetra har en unik beliggenhet som også gir deg muligheten til å nyte frisk fjelluft med nærhet til natur, stier, langrennsløyper og alpinanlegg.

Bo annerledes

Boformen vår er annerledes enn det du normalt vil finne på et konferansehotell. I stedet for tradisjonelle rom, byr vi på trivelige leiligheter. De har 2 soverom i tillegg til bad, stue og kjøkken. Det betyr at du kan få eget soverom, selv om du deler leiligheten med andre. Hele Ilsetra er som et tun, og alle leilighetene befinner seg i 4 forskjellige bygg som omkranser hovedbygget.

Hovedhuset 

Ilsetra er bygget på tuftene av en gammel seter fra 1600-tallet, og består av flere bygninger som danner et eget tun. Vi har brukt tømmer, skifer og klebersten, og har innredet med en kombinasjon av antikviteter og moderne møbler. Dette gir Ilsetra en helt egen atmosfære - sporty og moderne, blandet med god, norsk tradisjon.

 Restauranten i hovedhuset er delt inn i to avdelinger - Rødstua og Finstua. På store gårder i gamle dager var det vanlig at man bade hadde ei dagligstue og ei stue for mer spesielle anledninger. Vi har gjort det samme, bortsett fra at på Ilsetra er begge like trivelige og brukes som en del av den daglige bespisning.

 Med knitring fra peisen og lukten av bjørkeved, vil vårt hyggelige baromrade med salonger invitere til en ekstra trivelig avslutning på en innholdsrik dag

Helse og velvære

Vårt utendørs-basseng holder 28 grader og befinner seg rett utenfor hotellet.

I tilknytning til bassenget finner du et eget bygg, som inneholder både steam- og tørrbadstue.

Bassenget og badstuen er vanligvis oppe mellom 17 og 18. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Er du også klar for en trimøkt, kan du – i tillegg til kilometervis med langrenns- og sykkelløyper benytte deg av vårt trimrom. Det finnes det en mengde muligheter for aktiviteter i området. Det er bare fantasien som setter grenser. Vi hjelper deg med å arrangere det du måtte ønske.

Velkommen til oss på Ilsetra, på høyde med horisonten!

Aktuelt

Nyheter hos Ilsetra Hotel

Aktuelt

Frich´s overtar driften av Ilsetra Hotel

Fra 03. oktober 2022 vil Frich´s overta driften av Ilsetra Hotel. Ilsetra Hotell ligger i Hafjell og nydelig fjellutsikt over Øyer og Hafjell.
Les mer

Ilsetra Hotel

Åpningstider

Ilsetra åpner 03. oktober 2022.
Daglig fra 08:00 - 23:00

Frokost: 07:30 - 10:00
Middag: 19:00 - 21:00

Kontakt
Hundersætervegen 775, Øyer 2636+47 61 27 52 52ilsetra@frich.no