Wood Hotel er et unikt hotell som ligger ved Mjøsa og er verdens høyeste trehus. Med sine imponerende 18 etasjer gir det en fantastisk utsikt over innsjøen og det omkringliggende landskapet. Hotellet tilbyr moderne og elegante møtelokaler som er ideelle for både kurs og konferanser.

Når du skal booke kurs eller konferanse på Wood Hotel, vil du bli møtt av profesjonelle og erfarne arrangører som vil hjelpe deg med å skreddersy arrangementet etter dine behov. Hotellet har flere møterom og konferansesaler av ulike størrelser som kan romme alt fra mindre møter til store konferanser med hundrevis av deltakere.

Alle møtelokalene på Wood Hotel er utstyrt med moderne teknologi og fasiliteter, inkludert projektorer, lydanlegg og trådløst internett. I tillegg kan du også benytte deg av hotellets cateringtjenester som tilbyr alt fra enkel kaffe og snacks til gourmetmåltider.

Når det gjelder overnatting, tilbyr Wood Hotel komfortable og moderne rom som er perfekte for deltakere som trenger å bo på hotellet under arrangementet. Rommene har store vinduer som gir fantastisk utsikt over innsjøen og det omkringliggende landskapet, samt alle nødvendige fasiliteter som en moderne reisende kan forvente.

Vi tilbyr to ulike kurs/konferansepakker:

Aktivitetspakke 1:
Her tilbyr vi en komplett opplevelse med dagens to-retters lunsj, en spennende aktivitet, aperitiff, en utsøkt tre-retters middag, og en komfortabel overnatting med frokost neste morgen. Med denne pakken kan du nyte en hel dag med konferanse, aktiviteter og en deilig middag på kvelden. Overnattingen inkluderer frokost, så du kan starte dagen frisk og opplagt. Dette er en flott mulighet til å tilbringe tid med kollegaer og samarbeidspartnere. Bestill din aktivitetspakke i dag og nyt en uforglemmelig opplevelse!

Fra kr 2700,- pr person.

Aktivitetene skreddersys til hver enkelt gruppe og deres behov, med fokus på teambuilding og skape gode opplevelser sammen.

 

Aktivitetspakke 2:
Vår andre pakke gir deg alt du trenger for en vellykket og produktiv samling. Pakken inkluderer et konferanselokale med standard pauseservering og dagens to-retters lunsj. Etter en produktiv dag på konferansen kan du nyte en spennende aktivitet og en deilig aperitiff, før du setter deg ned til en utsøkt tre-retters middag. Overnattingen inkluderer frokost neste morgen, og du vil ha tilgang til et konferanselokale og standard pauseservering for dag to, sammen med dagens to-retters lunsj. Med denne pakken kan du kombinere forretning og fornøyelse, og sikre en vellykket og minneverdig opplevelse for alle deltakerne. Bestill din aktivitetspakke i dag for å sikre din neste produktive og vellykkede konferanse eller møte.

Fra kr 3800,- pr person

Aktivitetene skreddersys til hver enkelt gruppe og deres behov, med fokus på teambuilding og skape gode opplevelser sammen.

 

Booking gjøres direkte med hotellet ved å ringe 481 10 200 eller sende e-post til woodhotel@frich.no