Ilsetra Hotel
Ilsetra Hotel

Ilsetra Hotel

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Ilsetra Hotel

Trivelig hotell i laftetømmer med rom/leiligheter med plass til 1-5 pers. Flotte fasiliteter som restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Eksklusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Ilsetra Hotel
yogaweekend
yogaweekend

Fjellyoga på Ilsetra

13-15 oktober på Ilsetra kan du oppleve fjellyoga. Dette er en unik praksis som gir deg tid til yoga og tid til naturen på en magisk måte. Ilsetra ligger omgitt av vakre fjell og er et fredelig sted hvor du kan finne indre ro og balanse
Book nå
Julebord
Tilbud

Julebord på Ilsetra

Kom i julestemning med kollegaer, slekt og venner. Når du bestiller julelunsj eller julebord på Ilsetra kan du være sikker på at alt organiseres slik at dere kan slappe av og bare ha det fint sammen sammen.
Book nå
20% Rabatt
Tilbud

Høstferie hos oss

Hvis du bor hos oss i mer enn én natt, vil vi gjerne by deg på 20 prosent avslag på hele oppholdet ditt - uansett romkategori.
Book nå

Om oss

Ilsetra Hotel

Rundt 2,5 timer fra Oslo, på toppen av Hafjell, nesten 1000 meter over havet finner du Isetra. På Ilsetra danner et fjelltun med fire leilighetsbygg. I hovedhuset finner du vår restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer. Ilsetra har en unik beliggenhet som også gir deg muligheten til å nyte frisk fjelluft med nærhet til natur, stier, langrennsløyper og alpinanlegg.

Kart og preppestatus fra skisporet.no

Løyper og preppestatus i Hafjell

Snørapport for Hafjell

Ilsetra Spiseri

 Spis en deilig 3-retters hos oss, kr. 695,- pp.
For bestilling ring 61275252 eller send oss en epost på ilsetra@frich.no

Bo annerledes

Boformen vår er annerledes enn det du normalt vil finne på et konferansehotell. I stedet for tradisjonelle rom, byr vi på trivelige leiligheter. De har 2 soverom i tillegg til bad, stue og kjøkken. Det betyr at du kan få eget soverom, selv om du deler leiligheten med andre. Hele Ilsetra er som et tun, og alle leilighetene befinner seg i 4 forskjellige bygg som omkranser hovedbygget.

Hovedhuset 

Ilsetra er bygget på tuftene av en gammel seter fra 1600-tallet, og består av flere bygninger som danner et eget tun. Vi har brukt tømmer, skifer og klebersten, og har innredet med en kombinasjon av antikviteter og moderne møbler. Dette gir Ilsetra en helt egen atmosfære - sporty og moderne, blandet med god, norsk tradisjon.

 Restauranten i hovedhuset er delt inn i to avdelinger - Rødstua og Finstua. På store gårder i gamle dager var det vanlig at man bade hadde ei dagligstue og ei stue for mer spesielle anledninger. Vi har gjort det samme, bortsett fra at på Ilsetra er begge like trivelige og brukes som en del av den daglige bespisning.

 Med knitring fra peisen og lukten av bjørkeved, vil vårt hyggelige baromrade med salonger invitere til en ekstra trivelig avslutning på en innholdsrik dag

Helse og velvære

Vårt utendørs-basseng holder 28 grader og befinner seg rett utenfor hotellet.

I tilknytning til bassenget finner du et eget bygg, som inneholder både steam- og tørrbadstue.

Bassenget er KUN åpent om det er mindre enn -12 grader, vi går etter «føles som» på værmeldingen pga vind i fjellet.


Åpningstider:
Bassenget: åpent kl. 17:00-18:00 hver dag
Badstuen: åpent kl. 17:00-19:00 hver dag.

Er du også klar for en trimøkt, kan du – i tillegg til kilometervis med langrenns- og sykkelløyper benytte deg av vårt trimrom. Det finnes det en mengde muligheter for aktiviteter i området. Det er bare fantasien som setter grenser. Vi hjelper deg med å arrangere det du måtte ønske.

Transport

Hafjell Transport og Taxi | Hafjellbussen

De kjører fra Ilsetra og ned til bunn av Hafjell, bussen går begge veier og du betaler med kort.
Last ned appen «Helt frem» og legg inn bestilling.
Her kan man også bestille henting på togstasjonen om man trenger det.

Velkommen til oss på Ilsetra, på høyde med horisonten!

Aktuelt

Nyheter hos Ilsetra Hotel

Aktuelt

Frich´s overtar driften av Ilsetra Hotel

Fra 03. oktober 2022 vil Frich´s overta driften av Ilsetra Hotel. Ilsetra Hotell ligger i Hafjell og nydelig fjellutsikt over Øyer og Hafjell.
Les mer

Ilsetra Hotel

Åpningstider

Mandag – torsdag 08:00 – 22:00
Fredag – Lørdag: 08:00 – 23:00
Søndag 08:00 – 20:00

Kontakt
Hundersætervegen 775, Øyer 2636+47 61 27 52 52ilsetra@frich.no