Ilsetra Hotel
Ilsetra Hotel

Ilsetra Hotel

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Ilsetra Hotel

Trivelig hotell i laftetømmer med rom/leiligheter med plass til 1-5 pers. Flotte fasiliteter som restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Eksklusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Ilsetra Hotel
Romantisk pakke

Romantisk opphold på Ilsetra

Overrask en du er glad i med et romantisk opphold hos oss. Ved ankomst venter en flaske musserende og et flott fruktfat. Vi kan også friste med et behagelig oppvarmet utendørs basseng. Velkommen til fjells!
Book nå
Overnatting og god mat

Vinter hos Frich´s

Vinteren i Norge er noe av det aller vakreste som finnes. Frich's ønsker å invitere deg til å utforske denne fantastiske årstiden hos våre flotte steder.
Book nå

Om oss

Ilsetra Hotel

Rundt 2,5 timer fra Oslo, på toppen av Hafjell, nesten 1000 meter over havet finner du Isetra. På Ilsetra danner et fjelltun med fire leilighetsbygg. I hovedhuset finner du vår restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer. Ilsetra har en unik beliggenhet som også gir deg muligheten til å nyte frisk fjelluft med nærhet til natur, stier, langrennsløyper og alpinanlegg.

Kart og preppestatus fra skisporet.no

Løyper og preppestatus i Hafjell

Snørapport for Hafjell

Ilsetra Spiseri

 Spis en deilig 3-retters hos oss, kr. 695,- pp.
For bestilling ring 61275252 eller send oss en epost på ilsetra@frich.no

Bo annerledes

Boformen vår er annerledes enn det du normalt vil finne på et konferansehotell. I stedet for tradisjonelle rom, byr vi på trivelige leiligheter. De har 2 soverom i tillegg til bad, stue og kjøkken. Det betyr at du kan få eget soverom, selv om du deler leiligheten med andre. Hele Ilsetra er som et tun, og alle leilighetene befinner seg i 4 forskjellige bygg som omkranser hovedbygget.

Hovedhuset 

Ilsetra er bygget på tuftene av en gammel seter fra 1600-tallet, og består av flere bygninger som danner et eget tun. Vi har brukt tømmer, skifer og klebersten, og har innredet med en kombinasjon av antikviteter og moderne møbler. Dette gir Ilsetra en helt egen atmosfære - sporty og moderne, blandet med god, norsk tradisjon.

 Restauranten i hovedhuset er delt inn i to avdelinger - Rødstua og Finstua. På store gårder i gamle dager var det vanlig at man bade hadde ei dagligstue og ei stue for mer spesielle anledninger. Vi har gjort det samme, bortsett fra at på Ilsetra er begge like trivelige og brukes som en del av den daglige bespisning.

 Med knitring fra peisen og lukten av bjørkeved, vil vårt hyggelige baromrade med salonger invitere til en ekstra trivelig avslutning på en innholdsrik dag

Helse og velvære

Vårt utendørsbasseng holder 28 grader og befinner seg rett utenfor hotellet.

I tilknytning til bassenget finner du et eget bygg, som inneholder både steam- og tørrbadstue.

Bassenget er KUN åpent om det er mindre enn -12 grader, vi går etter «føles som» på værmeldingen pga vind i fjellet.


Åpningstider:
Bassenget: åpent kl. 17:00-18:00 hver dag
Badstuen: åpent kl. 17:00-19:00 hver dag.

Er du også klar for en trimøkt, kan du – i tillegg til kilometervis med langrenns- og sykkelløyper benytte deg av vårt trimrom. Det finnes det en mengde muligheter for aktiviteter i området. Det er bare fantasien som setter grenser. Vi hjelper deg med å arrangere det du måtte ønske.

Parkering

Viktig informasjon til våre gjester: Ilsetra Hotel tilbyr bekvem parkering for alle våre gjester. Vær oppmerksom på at det påløper en avgift på 100 kr per døgn for parkering. Denne avgiften sikrer at vi kan opprettholde en høy standard på våre parkeringsfasiliteter.

Velkommen til oss på Ilsetra, på høyde med horisonten!

Aktuelt

Nyheter hos Ilsetra Hotel

Aktuelt

Frich´s overtar driften av Ilsetra Hotel

Fra 03. oktober 2022 vil Frich´s overta driften av Ilsetra Hotel. Ilsetra Hotell ligger i Hafjell og nydelig fjellutsikt over Øyer og Hafjell.
Les mer

Ilsetra Hotel

Åpningstider

Mandag – torsdag kl. 07.30 – 22.00
Fredag – Lørdag: kl. 07.30 – 23.00
Søndag kl. 07.30 – 22.00

Kontakt
Hundersætervegen 775, Øyer 2636+47 61 27 52 52ilsetra@frich.no
Org nr: 922 176 434
IBAN: NO8720852901625
SWIFT: SPTRNO22