Romsdalseggen er en av verdens vakreste fjellturer ifølge Lonely Planet (2011). Turen over Romsdalseggen starter ved Venjedalssetra og ender i Åndalsnes. Bussen kjører daglig fra 16. juni til 19. august

Turstien over Romsdalseggen starter i Venjesdalen og ender i Åndalsnes. Du kommer enklest til startstedet for turen over Romsdalseggen ved å ta Romsdalseggenbussen fra Åndalsnes til Venjedalssetra hvor stien starter. Bussturen fra Åndalsnes sentrum til Venjedalssetra tar rundt 20 minutter.

Romsdalseggenbussen starter så snart (snø-) forholdene tilsier at det er trygt å gå over Romsdalseggen. Ved å reise med Romsdalseggenbussen sparer du både tid, penger og miljøet. En del av overskuddet fra Romsdalseggenbussen går til skjøtsel og vedlikehold av stien. Bussen har inntil 5 avganger per dag avhengig av sesong. Det settes opp ekstra busser ved stor pågang. Bussruten starter og ender på ulike steder i Åndalsnes omegn.
Ved dårlig vær eller lite pågang kan bussavganger bli innstilt.
Du kan booke bussbillett fra slutten av mars 2023. For å være sikret plass bør du forhåndsbestille billetter.

Romsdalseggenbussen er en del av en ringrute som både henter og bringer deg tilbake til en rekke overnattingssteder i Åndalsnes omegn. Bussen går også via skysstasjonen i Åndalsnes sentrum som er knutepunkt for tog, buss og gondol.


Bestill her eller se her