Hafjell, lokalisert kun en kort kjøretur fra Lillehammer, er et av Norges mest populære reisemål for aktive ferier, og byr på opplevelser både sommer og vinter.

Vinter i Hafjell

Om vinteren forvandles Hafjell til et vintersportparadis. Med sitt pålitelige snøfall og brede utvalg av løyper tilfredsstiller skianlegget både nybegynnere og erfarne skiløpere. Resortet har mer enn 30 løyper og 15 heiser, inkludert et familievennlig område, parker for freestyle og løyper for alpint og snowboard. Langrennsentusiaster kan også nyte kilometer på kilometer med godt preparerte løyper som strekker seg inn i det vakre fjellandskapet rundt.

Sommer i Hafjell

Sommerstid transformeres skibakkene til perfekte stier for terrengsykling. Hafjell Bike Park er kjent for sine utfordrende nedfarter og varierte vanskelighetsgrader, og tiltrekker seg syklister fra hele verden. I tillegg til sykling, er Hafjell også et utmerket utgangspunkt for vandreturer i fjellet. Fjellområdene rundt tilbyr alt fra korte familievennlige turer til lengre, mer utfordrende turer som gir spektakulær utsikt over det norske landskapet.