Frich's Alvdal med ny og fristende meny

Gjennom et tett samarbeid med gode leverandører byr Frich's Alvdal på smaker av det lokale, rene og ekte. Den nye menyen reflekterer hotellets forpliktelse til tradisjoner, kultur og råvarer som omgir oss i Norge. Med fokus på lokale og autentiske smaker, inviterer Frich's gjestene til å nyte et bredt utvalg av retter, inkludert en rekke kjøtt- og fiskeretter, samt friske salater. Menyens høydepunkt er den hjemmelagde reinsdyrburgeren, laget i samarbeid med Stensaas Reinsdyrslakteri.

Den nye menyen inkluderer:

Burgere:
Frich's Hjemmelagde Reinsdyrburger
Syltet rødløk, baconmarmelade, pepperrotkrem, frisk salat og pommes, fermentert tyttebær.

Reinsdyrkjøttet kommer fra Stensaas Reinsdyrslakteri, en familiebedrift mellom Røros og Brekken som har spesialisert seg på reinsdyrkjøtt siden 1890.

Frich's Signatur Pulled Pork Burger
Syltet rødløk, baconmarmelade, pepperrotkrem, frisk salat og pommes, fermentert tyttebær.

Grillretter:
Grillet Svinenakke
Kremet hjertesalat, Solør-poteter, BBQ-saus, cherrytomat.

Løvbiff av Reinsdyr fra Røros
Bearnaise, pommes, fermentert tyttebær, frisk salat.

Fiskeretter:
Torsk med Nøttelokk
Brunet soyasmør, søtpotetpuré, frisk salat med dillrømme.

Kyllingretter:
Confitert Kyllinglår
Rødvinssaus, pommes, kremet hjertesalat, cherrytomat.

Salater:
Chèvresalat med rødbethummus
Cherrytomat, ristet kikerter, rødbethummus, chevre. Serveres med focacciabrød.

Cæsarsalat
Kyllingfilet, bacon, romanosalat, krutonger, Cæsardressing, parmesan.

Frich's Alvdal er stolt over å samarbeide tett med lokale leverandører for å bringe de beste smakene til bordet. Reinsdyrkjøttet fra Stensaas Reinsdyrslakteri, som drives av tredje generasjon Stensaas, representerer noe av det beste Norge har å tilby når det gjelder kvalitet og smak.

Med lav fettprosent, høyt antioksidantinnhold og et rikt innhold av protein, jern og B-vitamin, er reinsdyrkjøtt et sunt og smakfullt valg som Frich's Alvdal nå byr på. Samarbeidet sikrer at kjøttet er fritt for medikamenter og kunstig fôring, med reinsdyr som beiter i Østerdalens rene naturområder.

Den nye menyen reflekterer hotellets forpliktelse til tradisjoner, kultur og råvarer som omgir oss i Norge.