Vi gjør alt for at det å besøke Frich’s hoteller og spiserier skal være en god opplevelse for alle. Derfor tar vi oss smittevern på høyeste alvor. Se hva vi gjør for å unngå smittespredning, og hvordan du selv kan bidra.
 
Ved inngangen til spiseriene står det antibac – bruk denne enten du skal ha varm eller kald mat.

Alle beholdere etterfylles flere ganger om dagen.
 
Følg kømønsteret som markert i gulvet og hold riktig avstand. Plexiglass mellom ansatte og kunder gir trygghet begge veier. 
 
Fordi bestikk er det første gjestene forsyner seg av etter antibac-stasjonene, har vi ikke pakket dette inn. Vil du ha innpakket bestikk, kan du spørre om dette.
 
Forsyn deg av porsjonspakkene med salt, pepper, sennep etc. 
 
Når du har betalt i kassen er det bare til å sette seg ved et ledig bord. Vi sørger for at det er god avstand mellom bordene, og rengjør og desinfiserer bordplater, stoler og vinduskarmer etter hver gjest.
 
I perioder med mye besøk vil vi henvise gjestene til ledige bord og sørge for at alle holder avstand.
 
Alle toaletter sjekkes og desinfiseres gjennom dagen av egne vakter.
 
Lekerom vaskes ned og blir desinfisert hver dag. 
 
Alle ganger, trapper, håndtak og lignende vaskes hver kveld/morgen.
 
Vi er også avhengige av at alle gjester bidrar og følger opp nasjonale råd om smittevern:
Vask eller desinfiser hendene
Hold 1 meters avstand til andre
Bruk albukroken hvis du må nyse eller hoste
Bli hjemme dersom du ikke er helt frisk