Opplev
Julemiddag og julelunsj
på Wood Hotel
Frich’s presenterer
Julemiddag og julelunsj på Wood Hotel
Hos Wood Hotel by Frich’s inviterer vi deg til å nyte ekte julestemning i Restaurant Oak. Vi har satt sammen to smakfulle alternativer som passer like godt til vennegjengen, bedriften eller familien som ønsker en hyggelig førjulsopplevelse.
2-retters julemeny (for grupper) – kr 520,-
Hovedrett
Langtidsstekt ribbe fra Ringsaker, servert med medisterkaker og innmatpølse fra Brandbu Pølsemakeri på Toten. Tilbehør: surkål, rødkål fra Vang Gård, mandelpotet fra Gudbrandsdalen og rik ribbesaus.
Dessert
Klassisk riskrem med frisk bringebærsaus og sprø krumkake.
3-retters julemiddag (for grupper) – kr 765,-
Forrett
Lettgravet ørret med sennepsemulsjon, sprø rugsmuler, fritert kapers, tørket eggeplomme og et hint av pepperrot.
Hovedrett
Rosa stekt andebryst fra Holte Gård, servert med brunet selleripurre, sherrysjy, fondantpotet og rosettkål fra Vang Gård.
Dessert
Fløyelsmyk karamellpudding med luftig krem smaksatt med cognac og karamell.
Gjør opplevelsen ekstra spesiell
For grupper er det mulig å leie hele 17. etasje – og nyte en helt privat julefeiring med spektakulær utsikt over Mjøsa. Perfekt for en intim ramme rundt julelunsjen eller julemiddagen.
Praktisk informasjon
Tilgjengelig frem til og med 20. desember 2025
Bestilling må gjøres senest én uke i forkant
Julemiddag og julelunsj tilbys for grupper på minimum 10 personer.
For mindre selskap og individuelle gjester serverer vi juleinspirerte retter fra vår à la carte-meny i Restaurant Oak.
For bestilling: woodhotel@frich.no | +47 481 10 200