Nå har vi kampanje på overnatting med halvpensjon (middag og frokost) i to døgn og moskussafari for kun 3395,- pr. person. Gjelder kun voksne, ikke barn.
Er du alene og ønsker enkeltrom, kommer det et tillegg på 400,- pr døgn.
Kampanjen varer frem til 24. juli.

For å få denne spesialprisen bruk kode: SM1
Book her

  

Moskussafari

Turen gir svært stor sannsynlighet for å se moskus, dessuten muligheter til å se rype, heilo, rovfugler og en liten sjanse for villrein.

Vi oppsøker moskusen, men holder oss på minst 200 meters avstand, dette er ikke i frykt for å bli angrepet, men disse dyrene har også krav på privatliv! Guide har med teleskopkikkert, slik at du og dine venner og familie har god mulighet til å se Moskusen. Hunder i bånd kan bli med på turene, men hund og eier kan i enkelte situasjoner måtte holde litt lengre minsteavstand til moskusen. Krav til hundepose gjelder også her!

Tøm sekken og lommer for søppel før turen starter. I fjellet blåser det ofte en del, og løst sjokoladepapir etc. forsvinner lett  i det andre nødvendigheter tas ut. Fotturen tar 5 – 6 timer. Ta med mat for tur på opp mot 6 timer. Husk gode vannavstøtende tursko og varme klær.

Turen gir svært stor sannsynlighet for å se moskus, dessuten muligheter til å se rype, rovfugler og en liten sjanse for villrein. Det finnes flere synlige kulturminner fra tiden før fjellet ble til rekreasjonsområde. På turen vil våre guider formidle historie om fjellets utvikling helt fra siste istid og fram til i dag, og hvordan utviklingen har påvirket livet i regionen.

Turen er lite /middels krevende. Moskusens leveområde på Dovrefjell er over 400 km2. Ca 250 moskusdyr har derfor et enormt areale å vandre på. Hvor krevende turen blir er av denne årsak vanskelig å fastslå på forhånd. 

Kongsvold Fjeldstue

Kongsvold Fjeldstue er et historisk hotell med egen jernbanestasjon. Kongsvold ligger inntil Dovrefjell Nasjonalpark 900 moh. øverst i Drivdalen. Den gamle skysstasjonen består av over 20 velholdte bygninger, og interiørene inneholder mange antikviteter fra flere hundrede års fjellstuedrift.

Kongsvold Fjeldstue har 32 hotellrom, salonger, spisesal og konferansefasiliteter.

Kongsvold Fjeldstue er et tradisjonsrikt hotell med moderne komfort. Fjellstuetradisjonen strekker seg tilbake til 1100-tallet, og de eldste bygningene vi nå har er fra 1720. Kongsvold er restaurert i samarbeid med Riksantikvaren og lokale håndverkere og har 32 rom med dusj og toalett, moderne kurssal, trivelige salonger og spisesal til 70 gjester.