Hos våre utvalgte hoteller ønsker vi å gi deg en ekstra grunn til å bli lenger og oppleve den fortryllende norske høstferien. Derfor har vi introdusert vårt "Stay More - Save More" tilbud, som gir deg en herlig rabatt på 20 prosent på hele oppholdet ditt hvis du velger å bo hos oss i mer enn én natt. Når bladene skifter farge og luften blir crisp, er det ingenting som matcher den norske høsten.

Dette tilbudet gir deg muligheten til å reise i høst uten å bekymre deg for prisen. Du kan velge akkurat den romkategorien som passer best for deg, og vi lover at du vil føle deg komfortabel og velkommen uansett hvor du velger å bo.

Vi forstår at planene dine kan endre seg, spesielt når høstens eventyr frister. Derfor tilbyr vi også fri kansellering innen 18:00 dagen før ankomst på våre utvalgte overnattingssteder. Dette gir deg den friheten du trenger til å justere planene dine i tråd med høstens lunefulle natur, uten å tenke på eventuelle avbestillingsgebyrer eller andre kostnader.

Vårt "Stay More - Save More" tilbud er tilgjengelig på alle våre hoteller, inkludert vårt nye hotell Frich's Åndalsnes, idylliske Dale-Gudbrands Gard og det varmt innbydende Wood Hotell by Frich's. Disse hotellene har alle flotte fasiliteter og beliggenheter som gjør dem til idéelle reisemål for høstferien.

Hvis du ønsker å spare penger på ditt neste hotellopphold og samtidig nyte komfortable rom og god service, er vårt "Stay More - Save More" tilbud det perfekte valget for deg. Ikke nøl med å bestille oppholdet ditt i dag, og la oss ta vare på deg mens du utforsker høstens prakt og alle aktiviteter høsten byr på!

 

BOOK DIN OVERNATTING HER!

Kampanjekode: HOST23

Fri kansellering gjelder ikke på følgende overnattingssteder med forhåndsbetaling:
Frich's Åndalsnes
Ilsetra Hotell
Kongsvold Fjellstue

Tilbudet gjelder frem til 15. oktober 2023