Sjusjøen ligger bare 25 mimutter fra Lillehammer, og er et populært område sommer og vinter. Sjusjøen har ideelle forhold for deg som er interessert i å være ute. Flotte turmuligheter både for fotturer og vandring, sykling og langrennsturer. Les mer om mulighetene på VisitSjusjoen.no 

Sommer på Sjusjøen 

På sommeren kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano. I hele området finnes det det nett av merkede stier og sykkelruter.

Liker du sykling i mer utfordrende terreng, kan du prøve deg i Sjusjøen Mountain Bike Park. Her er det ferdighetsløyper, grusede stier og en pump track. Parken tilbyd utleie av fulldempede stisykler til alle aldersgrupper.

En annen spennende aktivitet å prøve på sommeren er hundekjøring på grusvei. Sjusjøen har også rulleskibane med tilhørende anlegg for skiskyting på Natrudstilen. 

Vinter på Sjusjøen

Sjusjøen er flere år på rad kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.

Sjusjøen Skisenter er suverent for deg som er glad i alpint og har løyper for både store og små. 

Du kan også prøve spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!

Velkommen til en herlig naturopplevelse i rolige og idylliske omgivelser på Sjusjøen