Helgøya klatrepark gir naturopplevelser som kiler i magen! Ni forskjellige løyper, to opplæringsløyper og 13 ziplines sørger for at vi har et bredt tilbud til store og små i alle komfortsoner. Helgøya klatrepark er Innlandets største og muligens Norges vakreste klatrepark med klatre-aktiviteter mellom trærne.  På Helgøya kan alle bli verdensmestere, bygge relasjoner, bli begeistret og få luftige opplevelser mellom trærne.

Alle får instruksjon og opplæring når de kommer og må gå opplæringsløypa. Når man føler seg klar, går man videre til neste løype. Barneløypene og grønne løyper er lettest, så følger oransje, blå, så lilla, rød, svart og til slutt svart ekstrem. Løypene er svært innholdsrike, morsomme, spennende og forskjellige! Alle barn under 12 år må klatre sammen med en voksen, og en voksen kan ha med seg 2–3 barn. I barneløypene og i oransje løype kan barn klatre alene, men under oppsyn av en voksen.


Det er gratis å komme inn i klatreparken, man betaler kun for selve klatringen. Helgøya Klatrepark har også et flott uteområde der du kan spise og grille din egen medbragte mat. Maten kan nytes utendørs ved koselige benker og bord med en fantastisk utsikt over Mjøsa.

Les mer om Helgøya Klatrepark her