Det nye vertskapet er Hanne Bjerk og Kongsvold Fjeldstue åpner 20. mai 2022.

Hanne har jobbet mange år for Rica, der hun jobbet 2 år på hvert hotell rundt om i Norge som baransvarlig og hovmester. I 2000 havnet hun på Svalbard, hvor hun møtte mannen sin – John. På Svalbard ble de boende i 18 år, hvorav 5 av disse årene var de vertskap på et gjestehus som heter 102. De siste 11 årene var hun butikksjef for den frittstående sportsbutikken Arctica. I 2018 flyttet de til Valdres for å overta driften av Sanderstølen Hotel. Nå søker de nye utfordringer på Kongsvold.

Kongsvold Fjeldstue er et historisk hotell med 32 hotellrom, salonger, spisesal og konferansefasiliteter. Som vertskap på Kongsvold vil Bjerk få ansvaret for den daglige driften, samt skape og igangsette unike aktiviteter på stedet og i området.

«Det er mye spennende med Kongsvold, sier Hanne. Beliggenheten er veldig bra, og det historiske er spennende. Moskus er moro og ikke minst utfordringen med å utvide sesongen på Kongsvold. Mannen min John jobber Offshore med 2 uker på og 4 uker fri. Men målet må være at det blir så mye å gjøre at han kommer på heltid. I tillegg har vi med oss Nansen, en 4mnd gammel Malamute. Alle tre gleder seg til livet på Dovre»

Vi ønsker Hanne, John og hunden Nansen velkommen til Frich´s.