Basecamp Frich's Hjerkinn
Basecamp Frich's Hjerkinn

Basecamp Frich's Hjerkinn

gode priser på FRICH.NO
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Basecamp Frich´s Hjerkinn

 Velkommen til Basecamp Frich's Hjerkinn! Her kan du utforske Norges nasjonalparker med tilpassede opplevelser for team og for de som vil oppleve naturen. Utforsk Rondane, Dovrefjell, og Sunndalsfjella mens du nyter komfortabel innkvartering og deilig mat. Våre opplevelser er designet for å bringe deg nærmere naturen og styrke samholdet med minnerike opplevelser. Kom og opplev naturen på sitt beste hos oss.

Åpningstider

Åpningstider Mandag - fredag
Resepsjon: kl. 07.30 – 22.00
Kjøkken: kl. 12.00 - 20.00

Lørdag
Resepsjon: kl. 07.30 – 22.00
Kjøkken: kl. 07.30 - 20.00

Søndag
Resepsjon: kl. 07.30 – 22.00
Kjøkken: kl. 12.00 - 20.00

Ved ankomst etter åpningstid, vennligst ring +47 901 27 133. 

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Eksklusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Frich´s Hjerkinnhus
Sommerkampanje

20% rabatt på årets sommerferie

Spar 20% på din sommerferie! Nyt en avslappende pause med 20% rabatt på opphold på to netter eller mer hos alle Frich's Hoteller fra 16. juni til 31. juli. Med vår fleksible 48-timers fri kansellering, er det ingen grunn til å vente.
Book nå
Teambuilding

Teambuilding på Basecamp Hjerkinn

Teambuildingaktiviteter ved Basecamp Frich's Hjerkinn er viktige for å utvikle lederegenskaper. De fokuserer på å styrke samarbeidet og fremme effektiv kommunikasjon i grupper.
Book nå
Bedrift
overnatting

Opphold under prosjektarbeid

Trenger du eller dine ansatte overnatting for en lengre periode i forbindelse med for eksempel prosjekter? Vi har lang erfaring med fleksible og skreddersydde løsninger på flere hoteller i Innlandet og Trøndelag.
Book nå

Om oss

Basecamp Frich's Hjerkinn

Norge har alltid vært kjent for sin flotte natur og rike historie. Basecamp Frich's Hjerkinn, tidligere kjent som Hjerkinnhus, er et bemerkelsesverdig sted som smelter sammen disse to elementene på en unik måte. Plassert med en majestetisk utsikt over Snøhetta, gir Basecamp Hjerkinn en spesiell norsk opplevelse som du sent vil glemme. Her kan du oppleve vakker natur på sitt beste, samtidig som du nyter god mat, komfort og varm gjestfrihet.

Vi ønsker å være din ultimate base for å utforske Rondane, Dovrefjell og Sunndalsfjella nasjonalpark. Vår visjon er å styrke båndene mellom mennesker gjennom autentiske naturopplevelser og spennende teambuildingaktiviteter, alt i en avslappet og innbydende atmosfære.

Hos Basecamp Hjerkinn kan du forvente komfortabel overnatting med moderne fasiliteter som ikke går på kompromiss med den nærliggende naturen. Våre gjester kan nyte en avslappende atmosfære samtidig som de utforsker det majestetiske landskapet som omgir oss.

For de som ønsker å styrke samarbeidet og lederegenskapene, tilbyr vi skreddersydde teambuildingaktiviteter som vil utfordre og inspirere. Dette kan inkludere spennende utendørsaktiviteter og teamøvelser som bringer ut det beste i gruppen din.

Aktivitetsmulighetene er mangfoldige hos Basecamp Hjerkinn. Fra fotturer og sykling om sommeren til skiturer og trugeturer om vinteren, er det alltid noe å gjøre. Besøk også Villreinsenteret, som ligger rett i nærheten av Basecamp Hjerkinn, for å lære mer om den unike villreinen i regionen og viktigheten av naturbevaring.

Våre guidede turer gir deg muligheten til å utforske Rondane, Dovrefjell og Sunndalsfjella nasjonalpark på en grundig måte. Oppdag den unike floraen og faunaen, lær om regionens rike historie og kultur, og opplev spennende moskussafari og elgsafari som vil ta pusten fra deg.

For forretningsreisende tilbyr vi også moderne møte- og konferansefasiliteter i en av Norges høyeste konferansesentre. Dette gir en inspirerende ramme for kurs og konferanser, omgitt av imponerende natur.

Basecamp Frich's Hjerkinn er ikke bare et overnattingssted, det er en destinasjon i seg selv. Velkommen til oss for en unik og minneverdig opplevelse i hjertet av norsk natur.

Vi tilbyr også campingfasiliteter:

Bobil/Campingvogn: NOK 350 + Dusj NOK 65 per person. Strøm: NOK 65 per bil per natt.
Telt for 2 personer: NOK 275 per natt, inkludert dusj. NOK 100 per ekstra person utover 2.

Vennligst merk at vi kun har bobilparkering uten strøm og har dessverre ikke tømmemuligheter på stedet.

Aktuelt

Nyheter hos Basecamp Frich's Hjerkinn

Enter title here
Aktuelt

Frich´s Hjerkinnhus bytter navn

Frich's Hjerkinnhus endrer navn til Basecamp Frich's Hjerkinn. Dette markerer en ny strategi som fokuserer på å tilby autentiske naturopplevelser i de nor
Les mer

Basecamp Frich's Hjerkinn

Åpningstider

Åpningstider Mandag - fredag
Resepsjon: kl. 07.30 – 22.00
Kjøkken: kl. 12.00 - 20.00
Lørdag
Resepsjon: kl. 07.30 – 22.00
Kjøkken: kl. 07.30 - 20.00
Søndag
Resepsjon: kl. 07.30 – 22.00
Kjøkken: kl. 12.00 - 20.00 

Kontakt
Hjerkinnhusvegen 35, Hjerkinn 2661+47 46 42 01 02hjerkinnhus@frich.no
Org nr: 993 148 334
IBAN: NO1520852521032
SWIFT: SPTRNO22