GudbrandsGard Hotel ligger på midtstasjonen i Kvitfjell, og er et av Norges beste og mest unike hotellhotell i fjellstedet. Bygget for å være en klassiker, med alt du kan forvente av moderne komfort.

«Ski in ski out», svømmebasseng, badstue og røff luksus er noe av det du finner på GudbrandsGard Hotel. I Norge er vi kjent for vår koselige hyttekultur. GudbrandsGard Hotel er som en stor hytte i hotellstil, med koselige rom og spisesteder, god lokal mat, vakker beliggenhet og flott arkitektur midt i Kvitfjell skianlegg.

GudbrandsGard Hotel ser og føles ut som et gammelt kongelig palass fra de norske folkeeventyrene, og ligger i hjertet av Kvitfjell med ski-in, ski-out til alpinbakkene. Etter en lang dag på ski, parker skiene utenfor hotellet eller i skiboden og nyt de forskjellige fasilitetene på hotellet.

Her finner du et svømmebasseng, spa-behandling, boblebad og et treningsrom. GudbrandsGard Hotel er bygget i tradisjonell norsk stil med tømmer og staver, gressrike tak og naturlige murverk og har en fantastisk utsikt over Rondane nasjonalpark og elven Lågen når den renner gjennom Gudbrandsdalen.