Dale-Gudbrands Gard
Dale-Gudbrands Gard

Dale-Gudbrands Gard

Alltid lavest pris på frich.no
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Dale-Gudbrands Gard Hotel

Er du på leting etter overnatting i Gudbrandsdalen, eller et sted der du kan arrangere konferanser eller markere store og små familiebegivenheter? På Dale-Gudbrands Gard kan du oppleve moderne komfort og god mat i historiske omgivelser.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Ekslusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Dale-Gudbrands Gard
Opplevelse
Overnatting og god mat

Vinter hos Frich´s

Vinteren i Norge er noe av det aller vakreste som finnes. Frich's ønsker å invitere deg til å utforske denne fantastiske årstiden hos våre flotte steder.
Book nå
Møte og konferanse
Tilbud

Kombiner møte eller konferanse med julelunsj eller julemiddag

Skal din bedrift invitere til et møte eller konferanse før jul? Fra slutten av november kan du kombinere møte med en smakfull julelunsj eller julemiddag.
Book nå
Julemiddag
Julemiddag

Julemiddag på Dale-Gudbrands Gard

Kom i julestemning med kollegaer, slekt eller venner. Når du bestiller julelunsj eller julemiddag på Dale-Gudbrands Gard kan du være sikker på at alt organiseres slik at dere kan slappe av og bare ha det fint sammen.
Book nå
Overnatting og mat
Overnatting og mat

Peer Gynt + Dale-Gudbrands Gard = Sant

Pakkepris på overnatting på Dale-Gudbrands Gard, 3-retters middag, varm nattmat etter forestillingen og busstransport tur/retur forestillingen fra hotellet.
Book nå

Om oss

Dale-Gudbrands Gard

Er du på leting etter overnatting i Gudbrandsdalen, eller et sted der du kan kan arrangere konferanser eller markere store og små familiebegivenheter? På Dale-Gudbrands Gard kan du oppleve moderne komfort og god mat i historiske omgivelser.

Internmagasin #2 Dale-Gudbrands Gard

Få norske garder har så rik kulturhistorie som Dale-Gudbrands Gard på Hundorp. Så langt tilbake som i vikingtiden var garden et samlingssted for mektige møter og store begivenheter. Det første store møtet fant sted i år 1021 mellom Olav den Hellige og gårdsherren Dale-Gudbrand. Møtet er beskrevet i Heimskringla av Snorre Sturlasson og markerer begynnelsen på innføringen av kristendom i Gudbrandsdalen.

I dag består Dale-Gudbrands Gard av seks bygninger, som benyttes til overnatting,
matservering, kurs og konferanser.

Dale-Gudbrands Gard

Åpningstider

Frokost man-fre: 07.30 - 09.30
Frokost lør-søn: 08.00 - 10.00
Middag: 19.00 - 21.00

Kontakt
Hundorpgjeilen 12, Sør-Fron +47 91 15 89 38dale-gudbrandsgard@frich.no