Dale-Gudbrands Gard
Dale-Gudbrands Gard

Dale-Gudbrands Gard

gode priser på FRICH.NO
Rom Voksen Barn
Voksen
-
1
+
Barn
-
0
+
Søk

Velkommen til Dale-Gudbrands Gard Hotel

Er du på leting etter overnatting i Gudbrandsdalen, eller et sted der du kan arrangere konferanser eller markere store og små familiebegivenheter? På Dale-Gudbrands Gard kan du oppleve moderne komfort og god mat i historiske omgivelser.

KAMPANJER, TILBUD OG FORDELER

Ekslusive tilbud til deg

Se våre kampanjer, tilbud og fordeler for Dale-Gudbrands Gard
Sommerkampanje

20% rabatt på årets sommerferie

Spar 20% på din sommerferie! Nyt en avslappende pause med 20% rabatt på opphold på to netter eller mer hos alle Frich's Hoteller fra 16. juni til 31. juli. Med vår fleksible 48-timers fri kansellering, er det ingen grunn til å vente.
Book nå
Romantisk pakke

Romantisk opphold på Dale-Gudbrands Gard

Nyt en spesiell pause med vår romantiske pakke! Inkludert en flaske musserende, fruktfat, 3-retters middag og en natt i våre komfortable hotellrom. La oss skape minner sammen på Dale-Gudbrands Gard.
Book nå
Overnatting og mat
Overnatting og mat

Peer Gynt + Dale-Gudbrands Gard = Sant

Pakkepris på overnatting på Dale-Gudbrands Gard, 3-retters middag, varm nattmat etter forestillingen og busstransport tur/retur forestillingen fra hotellet.
Book nå
Bedrift
overnatting

Opphold under prosjektarbeid

Trenger du eller dine ansatte overnatting for en lengre periode i forbindelse med for eksempel prosjekter? Vi har lang erfaring med fleksible og skreddersydde løsninger på flere hoteller i Innlandet og Trøndelag.
Book nå

Om oss

Dale-Gudbrands Gard

Velkommen til historiske Dale-Gudbrands Gard!

I løpet av vintersesongen, som strekker seg fra begynnelsen av oktober til slutten av april, opplever vi mange stille dager. Som vår gjest er du alltid hjertelig velkommen. Skulle du ankomme på et tidspunkt når vi ikke er til stede, er selvbetjent innsjekking via vår innsjekkingsautomat tilgjengelig. Vær oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis kan tilby middag hver kveld, så det anbefales å forhøre seg på forhånd. Neste morgens frokost består primært av en frokosttallerken, og for å sikre en god start på dagen, er alle rom utstyrt med kapselkaffemaskiner. Har vi grupper eller andre større ting på hotellet, vil frokost være tilgjengelig i restauranten vår fra 07:30 til 09:00.

Internmagasin #2 Dale-Gudbrands Gard

Få norske garder har så rik kulturhistorie som Dale-Gudbrands Gard på Hundorp. Så langt tilbake som i vikingtiden var garden et samlingssted for mektige møter og store begivenheter. Det første store møtet fant sted i år 1021 mellom Olav den Hellige og gårdsherren Dale-Gudbrand. Møtet er beskrevet i Heimskringla av Snorre Sturlasson og markerer begynnelsen på innføringen av kristendom i Gudbrandsdalen. Rundt garden ligger det flere store gravhauger fra vikingtiden og det er funnet spor etter bosetting fra før Kristus. I vikingtiden var Hundorp og Dale-Gudbrands gard et maktsentrum og høvdingsete, noe som nødvendiggjorde et møte med Olav Haraldsson under hans kristning av Norge. Gården har også huset lensmenn i flere generasjoner, samt sorenskriverembete, og fra 1915 til 1987 ble det drevet folkehøyskole på gården.

I dag består Dale-Gudbrands Gard av seks bygninger, som benyttes til overnatting, matservering, kurs og konferanser.

Dale-Gudbrands Gard

Åpningstider

Frokost man-fre: 07.30 - 09.30
Frokost lør-søn: 08.00 - 10.00
Middag: 19.00 - 21.00

Kontakt
Hundorpgjeilen 12, Sør-Fron +47 91 15 89 38dale-gudbrandsgard@frich.no
Org nr: 914 061 350
IBAN: NO3420852650088
SWIFT: SPTRNO22