Frich's Ekspress Hotel Åndalsnes


Hotellet på toppen av Alti Rauma har fått ny driver. Det er Øyvind Frich fra Dombås som tar over driften gjennom ett nystiftet selskap tilhørende Frich´s. 1. mars skifter hotellet navn fra Hotel Geist til Frich´s Ekspress Hotel Åndalsnes og vi åpner dørene for gjester 1. mai 2023. 
 
Det moderne hotellet med 19 rom i 3. etasje på Alti Rauma har ikke hatt gjester denne vinteren etter at leieforholdet med forrige driver ble avsluttet i november.
 
Hotellet ble bygget i 2020 og åpnet i juli det året. Med beliggenhet midt i krysset og med fantastisk utsikt til elva og Romsdalshorn fra de fleste rommene er det mange som har fått seg en svært positiv overraskelse når de har sjekket inn her. Det er brukt lokale leverandører til innredning av både rommene og fellesarealet. Både standarden på rommene og utsikten blir trukket frem som store fordeler for gjester på hotellet.
  
- Vi mener vi har alle forutsetninger for å skape et konkurransedyktig og godt hotell i en attraktiv turistregion. Vi er stolte av å få etablere oss i Rauma og vi er glade for å ha fått med oss gode folk på laget som vil sikre god drift i ett attraktivt senter, sier Øyvind Frich, som også er medeier i Dombås Eiendomsutvikling AS som har delvis samme eierskap som Alti Rauma.
 
Ny drift og nye tanker
 
Tidligere hadde hotellet samme eierskap som senterets spisested, nå blir det et samarbeid mellom to forskjellige aktører hvor Frich´s drifter hotell delen, og Hvelvet Bistro drifter bespisningen. Frich´s har med sine vel 800 sengeplasser som skal fylles hver natt på de ulike anleggene etablert gode distribusjonskanaler ifht markedsføring, bestilling og synlighet. En etablering på Åndalsnes er en viktig og strategisk etablering for også å dekke våre gjester og kunders forespørsler vestover, og i Romsdalen. 
 
Første året skal vi lære og utvikle nye produkter som skal løfte driften og bidra til økt besøk til Rauma. Vi håper vi blir tatt godt imot og ser frem til å utvikle oss sammen sier Øvvind Frich som gleder seg til nyetableringen i senteret sammen med de flotte butikkene på Alti Rauma.
  
For ytterligere informasjon, ta kontakt med:
 
Ole Volden-Sandersen                                            
Tlf: 92 86 73 50                                                                          
E-post: ole@frich.no