Tirsdag 21. mai kl. 14 kunne de første gjestene på Frich's Hotel Hamar sjekke inn, akkurat som annonsert. Hotelldirektør Mathias Bergum beskriver dagene frem til åpningen som strie, men fylt med spenning og forventning. Etter fem år utenfor hotellbransjen er han glad for å være tilbake, og har allerede høstet ny erfaring med å åpne et hotell.

Den offisielle åpningen med snorklipp og stor feiring er planlagt til 14. juni, men hotellet er nå i full drift, og restauranten "Høst" er også åpen for alle, ikke bare hotellets gjester.

 

Velkommen til Restaurant Høst, hvor vi hyller Innlandet gjennom vår lidenskap for nordisk mat- og drikkekultur. Som navnet avslører, er vi inspirert av innhøstingen – det å hente inn avlingen og nyte det jorden har å tilby. På Høst legger vi vekt på både det rustikke og det elegante, og serverer alltid retter med store smaker. Vårt fokus er på rene råvarer og autentiske smaker, noe som gir gjestene en følelse av å være hjemme hos oss. Høst fokuserer på kortreist mat, som Bergum forklarer er en viktig del av regionens kultur.

Frich's Hotel Hamar, med sine 178 rom, retter seg mot kurs- og konferansemarkedet, forretningsreisende og turister. Da vi lanserte åpningsdatoen rant det inn ganske mange bestillinger fort. NHO har konferanse her nå, så det går en del rom i den forbindelse. I tillegg er det jevn turisme til distriktet generelt, sier Bergum. Bergum ser frem til å posisjonere hotellet som en sentral aktør innen kurs og konferanse, samt å tilby et variert utvalg av arrangementer i den oppgraderte konferansesalen som har kapasitet til 1.000 stående publikummere.

Hotellet har gjennomgått omfattende renoveringer, inkludert nytt kjøkken, restaurant, bar, resepsjon og oppgraderte fellesområder og møterom. Bergum er svært fornøyd med resultatet og gleder seg til å se gjestenes reaksjoner.

Vi er stolte av det harde arbeidet som har gått inn i å gjenåpne dette tradisjonsrike hotellet, og ser frem til en lys fremtid med mange spennende arrangementer og fornøyde gjester. Vi ønsker også lokalbefolkningen velkommen til å benytte vår nye restaurant og oppleve den unike atmosfæren på Frich's Hotel Hamar.

Velkommen til Frich's Hotel Hamar – vi er klare til å ta imot dere!