Den 20. oktober feirer vi 80-års dagen til Frich´s Kafeteria.
Frich´s har i dag 18 lokasjoner i Innlandet og Trøndelag, og følger forretningsideen om å drive de beste hotell og serveringssteder langs hovedferdselsårer og strategiske turiststeder i Norge. Frich’s er et naturlig valg uansett anledning, og har gjennom 80 år gitt deg muligheter til oppleve tradisjoner og gode opplevelser.

 

I 1942 åpnet Olaf Frich melkeutsalg på Dombås i en alder av 27 år. Han utvidet raskt sin virksomhet
med å bake brød i et lite rom bak den vesle melkebutikken, og selv om det var andre kafeer på
Dombås på denne tiden, ble Frich´s på Dombås raskt populær. I årene som kom utvidet han stadig
Frich´s Kafeteria, helt frem til det på slutten av 1960 tallet, hvor han bestemte seg for å satse stort og
bygget Frichgården på sentralplassen på Dombås, hvor det også ble plass til flere butikker.

Rundt århundreskifte skjedde det en kraftig vitalisering og modernisering av Frich´s, da sønnesønnen
Øyvind Frich overtok virksomheten, som forsto at Frich´s måtte endres og være i takt med tiden.

Frich´s har utviklet seg mye siden 2003, og det har kommet til nye Frich´s overnatting og spiserier. Frich´s har i dag 18 lokasjoner i Innlandet og Trøndelag, og følger forretningsideen om å drive de beste hotell og serveringssteder langs hoved ferdselsårer og strategiske turiststeder i Norge. Frich’s er kjent for god kvalitet på mat, overnatting og vertskap. Frich’s er et naturlig valg uansett anledning.

Visjonen om å være det beste valget for matopplevelser folk vil ha står, og vi feirer i dag 80 år med tradisjon langs veien.

Den 20. oktober feirer Frich´s 80 år med tradisjon, mat og vertskap, og markerer dagen på alle hoteller, moteller, og spisesteder. Vi har valg å gi oss selv og samfunnet en bærekraftig gave. Gaven er å øke søkelyset på bærekraft og vil sertifisere alle Frich´s virksomheter som Miljøfyrtårn. Feiringen setter startskuddet for sertifiseringsarbeidet.
Vi markerer også dagen på tradisjonelt vis med kake og kaffe til alle gjester og ansatte klokken 11.00 på våre overnatting og spisesteder.

Frich´s består i dag av Frich´s Dombås, Basecamp Hjerkinn, Frich´s Alvdal, Frich´s Rudshøgda, Jafs Dombås, Jafs Alvdal, Jafs Rudshøgda, Jafs Oppdal, Ljoshaugen by Frich´s, Dovre og Lesja Aktiv, Kongsvold Fjellstue by Frich´s, Dale Gudbrandsgard by Frich´s, Maihaugen by Frich´s, Frich´s Hamar, Frich´s Åndalsnes, Kunstkafeen by Frich´s, Telemarkstunet by Frich´s, Wood Hotel by Frich´s og Ilsetra by Frich´s. 
Frich´s har gjennom 80 år skapt tradisjoner og gode opplevelser og for alle anledninger gjennom godt vertskap og ekte mat, og er en av Innlandets største reiselivsbedrifter.