Brød fra åkeren
Hver dag baker vi brød her i restauranten – laget med korn fra åkrene i Ringsaker, midt i Norges kornkammer.
Vi serverer det nystekt med ramsløksaioli og smør – en enkel, smakfull hilsen fra naturen rundt oss.
Allergener: Hvete, melk, egg, sennep
Kan inneholde bygg, rug, spelt, emmer og havre
Forretter
Elgtartar med beinmarg og skogens gull
Mør elg fra skogene i nord, sprø pomme alumette, steinsopp, ramsløk og karse.
Allergener: Egg, sennep, sulfitt
Fiskesuppe fra kyst og fjord
Kveite, reker og blåskjell i aromatisk kraft med fennikel, safran og grønnsaker.
Allergener: Skalldyr, fisk, laktose, selleri
Tomater med norsk burrata
Sesongens tomater i variasjon, burrata, sherryvinaigrette, basilikum og coppa fra Ask.
Allergener: Laktose, sulfitt
Oak Skagen
Håndpillede reker, dill, pepperrot, sitron, løyrom og majones på smørstekt brioche.
Allergener: Gluten (hvete), skalldyr, egg, fisk, laktose, sennep
Hovedretter
Kveite med brunet smør og fjellro
Pannestekt kveite med brunet smør smakt til med soya, urter, ingefær og sitron.
Servert med sprø asparges, fennikel og dillpotet.
Allergener: Fisk, soya, laktose
Entrecôte fra Røros med vårgrønt og ramsløk
Mørt storfekjøtt fra fjellbeitene, rødvinsaus, ramsløkchimichurri
og valg av småpotet eller pommes bistro.
Allergener: Laktose, sulfitt
Reinsdyr fra Femund med jordens røtter
Pannestekt ytrefilet av reinsdyr, øst med smør, hvitløk og timian.
Servert med sellerirot, beter, kål og portvinssaus.
Allergener: Laktose, selleri, sulfitt
Oak Smashburger
Husets burger med cheddar, sprø salat, syltet rødløk, dijonnaise, bacon og pommes bistro.
Allergener: Gluten (hvete), egg, laktose, sennep, sesam, sulfitt
Langtidsstekt svineribbe med krydret sting
Saftig ribbe med grillet focaccia, chipotlemajones, syltet rødløk og sesamfrø ristet i kimchi-krydder.
Allergener: Gluten (hvete), egg, sennep, sulfitt
Cæsarsalat med kylling fra Hovelsrud
Hjertesalat, bacon, parmesan, rugcrisp og cæsardressing – med kylling fra Helgøya.
Allergener: Gluten (hvete, rug), egg, fisk, laktose, sulfitt
Miso-blomkålbiff med vårens grønnsaker
Ovnsbakt blomkålbiff med miso, småpotet og urtevinaigrette.
Allergener: Sulfitt
Dessert
Brunost-is med bjørkebladsirup
Kremet is med smak av brunost, havrecrunch, toffeesaus og skogsyre.
Allergener: Gluten (hvete), egg, laktose
Crème brûlée med kvann og vanilje
Klassisk crème brûlée smaksatt med kvann og vanilje, servert med kokkens utvalgte sorbet.
Allergener: Egg, laktose
Røros-tjukkmelkpudding med rabarbra og kardemommedrømmar
Fyldig pudding av tjukkmelk, rabarbra og sprø småkaker med smak av kardemomme.
Allergener: Gluten (hvete), laktose
To kuler sorbet med bær og sjokoladejord
Sorbet av sesongens bær, servert med sjokoladekrønsj og nøtter.
Allergener: Gluten (hvete), laktose, nøtter